Detta Quad Lock-mobilcover till en Samsung Galaxy 8+ passar, med en hållbart yttersida av TPU-plast och ett starkt inre lager av polykarbonat, bra på din mobil. Samtidigt gör fodralet det möjligt att mon…
Läs mer
Erbjudandet går ut 2020-12-31
Förr 309,00
SEK 187,63
På lager
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alla varor
Frakt fra SEK 95 Frakt från SEK 69
'

Detta Quad Lock-mobilcover till en Samsung Galaxy 8+ passar, med en hållbart yttersida av TPU-plast och ett starkt inre lager av polykarbonat, bra på din mobil. Samtidigt gör fodralet det möjligt att montera mobilen i ett av Quad Locks många mobilhållare.

Användning
Quad Locks snygga mobilcover ger dig otaliga nya användningsmöjligheter för din mobiltelefon. T.ex. kan du montera mobilen på ditt cykelstyre med Bike Mount eller Out Front Mount. Du kan även ta med den i Quad Locks sportarmnad när du löptränar. När du åker bil kan du placera mobilen i Quad Locks Car Mount, så den kan användas som GPS eller för att höra musik. När du behöver hålla händer och fickor fria kan du placera din mobil i ett smart bältesklips och hemma kan du klicka fast mobilen på väggen, med Quad Locks väggupphängning.

Specifikationer

  • Quad Lock Cage cover till Samsung Galaxy 8+
  • Färg: Svart
  • Material TPU och Polykarbonat 

Kvalitetsnivå
Quad Locks cover ger ett bra skydd till din mobil och ger dig samtidigt möjligheten att använda din mobil på många nya sätt. Skyddet lever upp till den kvalitet som du känner igen från andra Quad Lock-produkter.

Underhåll
Skyddet kräver inget särskilt underhåll. Du kan eventuellt torka av det med en våt trasa, om det skulle bli smutsigt.

EAN: 9348943000758

No reviews for this item.