Underkläder/Underställ

Kategorier under Underkläder/Underställ:

När du springer så är dina kläder en mycket viktig del. Därför är det bra att ha funktionskläder under sina vanliga löparkläder.

I denna kategori kan du hitta ett brett utbud av underkläder och funktionskläder som hjälper dig att hålla dig torr och komfortabel under din träning.

Löparunderkläder eller funktionskläder är bra att ha under sina vanliga löparkläder, eftersom du då transporterar bort svetten från kroppen och på det sättet undviker att bli nedkyld. Då undviker du de typiska skadorna man kan få om man bli för kall. Underställ är som regel bara nödvändigt under de kalla månaderna men många tycker att de är behagliga att ha på även om det är lite varmare.

Du ska vara uppmärksam på att underkläderna ska sitta nära kroppen utan att de stör dig. Underkläderna gör också att det blir mer hygienisk och de skyddar (särskilt manliga) ädla delar när man är ute och springer.

Här ovan kan du själv välja vilken kategori du vill titta på. När du kommer in på sidan ser du alla tröjor eller byxor. Om du vill se kläder från en särskild producent, så kan du välja detta längst upp på sidan.