Shorts

Kategorier under Shorts:

Löparshorts

Här hos Atredo har vi ett utbud av löparshorts för både dam och herr. Ett par lösa shorts ger en behaglig löpartur, särskilt under varma perioder. Om du vill kombinera dem med tights så har vi även löparshorts med inbyggda tights, som kombinerar det bästa från två världar.

Vi rekommenderar att man tvättar sina shorts i 30-40 grader. Denna anvisning står även i klädesplagget, om du skulle glömma bort det.

Många löpare vill springa i shorts på sommaren. Både för att det ger rörelsefrihet och ventilation. Särskilt under de varma perioderna så är ett par shorts att föredra. Det finns shorts med en liten slits i sidan, som ger den ultimata ventilationen. Många vill dock ha tights, eftersom låren slår emot varandra, och det kan man alltid köpa till. Flera shorts har det inbyggt redan.

Våra löparshorts är av bästa kvalitet, eftersom vi ställer mycket höga krav på våra löparkläder. Därför är löparshortsen tillverkade i ett ultralätt material med högsta komfort.

Här ovan kan du välja om du vill se shorts i herr- eller dam-modell. När du klickar på kategorin, så kommer alla shorts upp men om du vill se shorts från en bestämd producent så kan du välja det högst upp.