Löparglasögon

Kategorier under Löparglasögon:

Solglasögon till löpning, så sol och vind inte stör när du springer. Vi har löparglasögon från bl.a. POC, Swiss Eye, Rudy Project, Daemon och många fler. Oavsett om du vill ha dina sportglasögon med utbytbara eller fotokromatiska linser, eller med styrka, så hittar du dem här hos Atredo.

När du är ute och springer så kan vinden och solen vara stark och störa dig. Det finns många olika modeller, även med styrka eller utbytbara linser. På detta sätt kan du hitta glasögon som passar just dig och de kan användas till både löpning och cykling.

Du behöver fundera på om det bara är vinden du ska skydda dina ögon mot eller om de även ska skydda mot solen. Oftast medföljer det 3 linser till glasögon med utbytbara linser, så de passar till det väder du ska springa i. Dessutom kan du använda dig av de med styrka, så du inte behöver ha dina egna glasögon under.

Gällande fotokromatiska eller fasta linser, så finns det något som heter filterkategorier. Det är toningen på själva linsen. Filterkategorin anges som ett tal mellan 0-4, där 4 är det mörkaste glaset.

Utöver detta så kan du själv välja vilken form du vill ha på dina glasögon. När du kommer in på kategorin så kommer alla glasögon upp, men om du vill se dem från en specifik producent, så kan du välja det högst upp på sidan.