Jackor/Tröjor

Kategorier under Jackor/Tröjor:

I denna kategori hittar du ett fint utbud av löparjackor och långärmade tröjor till dam och herr. Det finns både jackor och regnjackor, så du alltid har rätt kläder under löpturen.

Löparjackorna är av ultralätt kvalitet och är vindtäta och/eller vattenavvisande, som ger dig den optimala utgångspunkten för en bra löptur.

Löparjackorna och löpartröjorna kan maskintvättas i 30 grader tillsammans med kläder i liknande färger. Du bör alltid använda sporttvättmedel, eftersom detta förlänger levnadstiden och upprätthåller andningsbarheten.

Vi har ett brett utbud av löparjackor och tröjor, som gör att du både hittar jackor och regnjackor. Överkroppen blir alltid utsatt för vind och på det sättet blir du nedkyld. Därför är det viktigt att din löparjacka är tillverkat i ett vindtätt material och kanske är lite värmande.

Det är bra att ha olika typer av jackor i olika tjocklekar, eftersom en tjock vinterjacka kan bli för varm om du springer på våren. Då räcker det med en tunn jacka. Fast det är bättre att svettas lite än att frysa.

Här ovan kan du välja om det är en herr- eller dammodell som du vill titta på. När du har klickat på kategorin så kan du även välja att se jackor från en bestämd producent, längst upp på sidan.