Beacon är en smart strålkastare från Trespass som tänds med 125 lumen. Lampan sitter på en justerbar huvudrem och kan ställas in för tre olika belysningsfunktioner: fast ljus, hög ljusstyrka och blinkande (strobe) ljus. Lamp…
Läs mer
SEK 136,60
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alla varor
Gratis frakt från 599,- Gratis frakt*
vid 599 SEK
'

Beacon är en smart strålkastare från Trespass som tänds med 125 lumen. Lampan sitter på en justerbar huvudrem och kan ställas in för tre olika belysningsfunktioner: fast ljus, hög ljusstyrka och blinkande (strobe) ljus. Lampan använder 3 AAA-batterier och kan justeras i fem olika positioner.

Ansökan
Denna strålkastare är perfekt för cykling i mörkret, för vandring och arbete i svagt ljus. Lampan har tre olika belysningsinställningar och fem positioneringsalternativ.

Specifikationer

  • 125 Ljusstyrka
  • 3 funktioner: Fast ljus, hög och strobe
  • 5 positionsalternativ
  • Justerbar huvudrem
  • Använder 3 x AAA-batterier (ingår inte)

kvalitetsnivå
Trespass är ett märke som alltid har haft kvalitet som en nyckelpunkt i deras produktutveckling. Här har komfort och funktionalitet tagits in som en första prioritering, vilket således har kunnat ge en optimal lösning och förbättring av vardagliga problem och brister. Kunden kan därför vara säker när han köper produkter från Trespass.

Underhåll
Inget speciellt underhåll krävs förutom byte av batterier efter behov.

EAN: 5045274712346Denna text har översatts automatiskt. Ny och bättre text kommer.
Inga recensioner för denna produkt.