Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
Med denna Merino Fleece Sweatshirt från Sensor så får du en mycket isolerande tröja. Merino-ullen eliminerar de bakterier som orsakar dålig lukt. Med denna sweatshirt får du en mycket behagl…
Läs mer
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 18
Prismatch Prismatch på alla varor
Varan är fraktfri Fraktfritt vid SEK 599,00

Med denna Merino Fleece Sweatshirt från Sensor så får du en mycket isolerande tröja. Merino-ullen eliminerar de bakterier som orsakar dålig lukt. Med denna sweatshirt får du en mycket behaglig träning, eftersom tröjan reglerar din kroppstemperatur. Tröjan är designad med ett blixtlås i halv längd, samt krage.

Användning
Denna Merino Fleece Sweatshirt för män passar bäst som mellanlager när du motionerar. Tröjan är mycket användbar när det är kallt utanför, eftersom ullen håller dig varm. Du kan även använda denna sweatshirt som en före och efter träning-tröja, när dina sportkläder har blivit blöta.

Specifikationer

  • Färg: Svart
  • Material: 56% Merinoull 38% polypropenen 6% polyamid
  • Isolerande
  • Termoreglering
  • Förhindrar svettlukt
  • Blixtlås i halv längd
  • Krage

Kvalitetsnivå
Med denna sweatshirt från Sensor så får du en tröja som är framställd i Merinoull, vilket är kvalitets-ull från Nya Zeeland. Det inre lagret är gjort i fleece. Denna kombination gör att du håller samma kroppstemperatur under hela din träning. Denna behagliga sweatshirt är framställd i en mycket bra kvalitet och du vill inte vara utan den i din vintergarderob.

Underhåll
När du tvättar ullprodukter så ska du alltid använda ett ulltvättmedel, för att upprätthålla dess egenskaper och öka levnadstiden på klädesplagget. Vi rekommenderar att du handtvättar produkten eller på ett ull-program, men du kan även tvätta dem på ett vanligt program i 30 grader. Ull kan inte torktumlas.

Vägledande storleksguide

Storlek               Bröst                  Midja

S                           86-89 cm.         74-79 cm.

M                         90-97 cm.         80-85 cm.

L                           98-105 cm.       86-90 cm.

XL                        106-121 cm.    91-102 cm.

XXL                     122-130 cm.    103-109 cm.

2017-02-01
Dejlig varm trøje til de kolde cykelture, men jeg mangler lommer.