Sweet Protection kombinerar säkerhet med komfort i produktionen av dessa armbågsskydd som håller dig säker i den givna sporten. Armbågsskyddarna är tillverkade med SAS-TEC, där elastiskt och mjukt skum ger sublimt skydd mot …
Läs mer
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Gratis frakt från 799,- Gratis frakt*
vid 799 SEK
Spørgsmål? Ring på 0410-35 01 88 eller skriv til info@atredo.se
'

Sweet Protection kombinerar säkerhet med komfort i produktionen av dessa armbågsskydd som håller dig säker i den givna sporten. Armbågsskyddarna är tillverkade med SAS-TEC, där elastiskt och mjukt skum ger sublimt skydd mot stötar och slag samtidigt som de uppfyller anatomiska behov. Det sträckbara elementet i armbågsskyddarna är också det som ger större hållbarhet, eftersom utsidan är täckt med elastiskt och andningsbart perforerat neopren. Dessutom indikerar detta också en stor andningsförmåga och ventilation till armbågarna, där det andningsbara 3D-nätet också spelar in i designen.

Ansökan
Dessa armbågsskydd från Sweet Protection är perfekta som skydd för dina bräckliga armbågar. Armbågsskyddarna är gjorda för många olika ändamål, vilket kan innebära något både på cykeln och på ett skateboard. En optimal passform kan också uppnås med justerbara remmar i topp och botten.

Specifikationer

  • armbågsskydd
  • SAS-TEC SCL 13
  • Sträckbart material på utsidan av armbågen för större hållbarhet
  • Elastiskt och andningsbart perforerat neopren
  • Justerbara remmar på topp och botten
  • Kuddar och stötdämpande element kan tas bort och tvättas
  • Andas 3D-nät
  • Vikt: 175 gram
  • Certifiering: CE EN 1621-1
  • Färg Svart

kvalitetsnivå
Sweet Protection har marknadsfört en högkvalitativ produkt under många år, som har haft sin grund i kvalitetsmatchade produkter fyllda med komfort och funktionalitet. Här har fasta material och innovativa tekniker fått ett ordentligt spark så att utrustningen inte hindrar prestandan. Hela företagsproduktionen ges av deras stora passion för själva sporten, där de har fortsatta värden som lek och kul alltid bör integreras i sporten. Kunden kan därför vara säker på att köpa produkter från Sweet Protection.

Underhåll
Kuddar och stötdämpande element i armbågsdynorna kan enkelt tas bort och tvättas i vanlig maskintvätt.

Guide storlek guide

Storlek XS S M L XL
CENTIMETER CENTIMETER CENTIMETER CENTIMETER CENTIMETER
Överarm 25-27 27-29 29-31 31-33 33-40
Produktomkrets längst upp 26 28 30 32 34
Produktens längd 32,8 32,8 32,8 32,8 32,8

Available variants:

XS, S, M, L, XLDenna text har översatts automatiskt. Ny och bättre text kommer.
Inga recensioner för denna produkt.