Professionellt skydd för juniorer vid köp av Cairn Proride. Ryggskölden är utformad med det patenterade D30-materialet, som ger ett aktivt ryggskydd. Materialet använder en intelligent molekylstruktur som gör skärmen mjuk oc…
Läs mer
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Varan är fraktfri Gratis frakt*
vid 799 SEK
Spørgsmål? Ring på 0410-35 01 88 eller skriv til info@atredo.se
'

Professionellt skydd för juniorer vid köp av Cairn Proride. Ryggskölden är utformad med det patenterade D30-materialet, som ger ett aktivt ryggskydd. Materialet använder en intelligent molekylstruktur som gör skärmen mjuk och flexibel. Strukturerna är beroende av dina rörelser och rör sig därför fritt och flexibelt med långsamma förändringar, men lås in och härdas av hårda slag och stötar. Detta ger optimalt skydd för din kropp så att du kan känna dig trygg när du kör. Västen är gjord av en blandning av nät och polyester som ger en enorm andningsförmåga för barnet så att en hel dag kan tränas.

Ansökan
Cairn Proride ger ditt barn ett optimalt skydd och komfort, så att träning kan vara en trevlig upplevelse. Denna ryggsäck är speciellt utformad för MTB- och BMX-körning, men kan också användas för andra sporter där det finns risk för att krascha och falla. Skölden passar bra eftersom den är gjord med ett elastiskt nätmaterial framtill och är också mycket bekvämt att bära eftersom det är gjort med EVA-skum.

Specifikationer

  • Vest i full längd med dragkedja.
  • Höftbälte för justering av skärmen
  • Extra bred vid axelbladen
  • D30 Aktivt material
  • CE EN 1621-2 Nivå 1 godkännande
  • Vikt: 450 gram (storlek XXS)

kvalitetsnivå
Det franska varumärket Cairn erbjuder direkt skydd och komfort för din träning, så att du får ut det mesta av ditt träningspass. Företaget strävar efter att kombinera komfort, funktionalitet och innovation för att göra det till en större enhet. Varumärket tar hand om alla grunderna i dina kläder, så du måste bara koncentrera dig på din prestanda.

Underhåll
Vi rekommenderar att du tvättar ryggskölden vid 30 grader vid vanligt maskintvätt, där du använder sportsvättmedel. Härmed kan ryggskölden tas bort och tvättas separat. Det rekommenderas inte att använda en torktumlare.

Guide storlek guide

XXS 6-8 år -116-128 cm.
XS 8-10 år -128-140 cm.
S 10-12 år -140-152 cm.
M 12-14 år -152-164 cm.

Available variants:

XXS, XS, S, MDenna text har översatts automatiskt. Ny och bättre text kommer.
Inga recensioner för denna produkt.