Kompakt och smidig ryggskärm från Cairn som skapar bättre säkerhet för ditt barn i flera olika sporter. Ryggskölden är tillverkad med det patenterade och aktiva D30-materialet, vilket skapar en extremt hög säkerhetsnivå. Mate…
Läs mer
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Gratis frakt från 799,- Gratis frakt*
vid 799 SEK
Spørgsmål? Ring på 0410-35 01 88 eller skriv til info@atredo.se
'

Kompakt och smidig ryggskärm från Cairn som skapar bättre säkerhet för ditt barn i flera olika sporter. Ryggskölden är tillverkad med det patenterade och aktiva D30-materialet, vilket skapar en extremt hög säkerhetsnivå. Materialet är utvecklat baserat på intelligent molekylstruktur, där materialets molekyler rör sig fritt och vanligt genom vanliga rörelser, så skölden är mjuk och flexibel. Men så fort ett slag känns på skölden låser sig molekylerna ihop och skölden hårdnar och motverkar eventuella slag. Denna stötdämpande effekt ger en upprepad komfort vid flera fall. Cairn Impact har även EVA-skum, så du får en behaglig känsla.

Ansökan
Cairn Impact erbjuder en mycket hög nivå av komfort och säkerhet till sitt barn, så fokus kan ligga på prestanda. Ryggskölden är riktad till MTB-åkning, men kan även användas till andra sporter där det finns risk för hårda fall, såsom: skidåkning och motocross. Skölden är också mycket bekväm att bära, då den är lätt att justera i storlek med justerbara axelband och ett smidigt magbälte.

Specifikationer

  • Justerbara axelband
  • Höftbälte för justering av skölden
  • Extra bred vid skulderbladen
  • D30 Aktivt material
  • CE EN 1621-2 Nivå 1 godkännande
  • Vikt: 440 gram (storlek XXS)

Kvalitetsnivå
Det franska varumärket Cairn sätter en hög standard för sina användare med sina kläder. Företaget strävar efter innovation, komfort och funktionalitet, där det gärna ska hamna i en större enhet. Varumärket står för all säkerhet och komfort, så användaren kan helt enkelt koncentrera sig på sin prestation.

Underhåll
Vi rekommenderar att tvätta denna ryggsköld i 30 grader i maskintvätt, där du använder sporttvättmedel. Detta ger det bästa resultatet, samtidigt som tygets specifikationer bibehålls. Det rekommenderas inte att använda en torktumlare.

Vägledande storleksguide

Ålder Höjd
XXS 6-8 år 116-128 cm
XS 8-10 år 128-140 cm
S 10-12 år 140-152 cm
M 12-14 år 152-164 cm

Available variants:

XXS, XS, SDenna text har översatts automatiskt. Ny och bättre text kommer.
Inga recensioner för denna produkt.