Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
Med denna smarta minipump från Atredo kan du snabbt fylla på luft i dina cykeldäck, om du skulle ha oturen att få punktering. Du får en pump som är mycket hållbar, eftersom den är …
Läs mer
SEK 95,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 16
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

Med denna smarta minipump från Atredo kan du snabbt fylla på luft i dina cykeldäck, om du skulle ha oturen att få punktering. Du får en pump som är mycket hållbar, eftersom den är tillverkad av kromstål. Den är enkel att ta med på cykelturen, eftersom den tar minimalt med plats och väger mycket lite. Ventilhuvudet passar till både bil- och racerventiler.

Användning
Om du har oturen att få punktering så kommer denna lilla pump vara din vän i nöden. Co2-pumpen gör allt arbete åt dig. För att använda pumpen ska du enbart köpa till en Co2-patron. Vi rekommenderar Atredos 16 g eller 25 g Co2-patroner, som finns här på hemsidan. Pumpen är lätt att använda genom att bara skruva på patronen på pumpen och när däcket har den önskade storleken så är du redo att fortsätta.

Specifikationer

  • Material: Stål
  • Färg: Blank krom
  • Passar inte till Atredo-patroner

Kvalitetsnivå
Som med andra Atredo-produkter får du här god kvalitet till ett lågt pris. Pumpen är solid och hållbar. Dess låga vikt gör den enkel att ha med på färden.

 

No reviews for this item.