Kängor/vinterskor/stövlar

Outdoor-stövlar till allt slags väder och utomhuslivets utmaningar

Hos Atredo så kan du bland annat hitta ett bra utbud av vinterstövlar, vandrarstövlar och gummistövlar. Alla stövlar är av hög kvalitet, som har en lång hållbarhet och en hög komfort.

Vi har outdoor-stövlar till både män, kvinnor och barn, så du kan hitta stövlar till hela familjen på samma ställe och alltid till bra priser.

När du ska köpa stövlar så bör du fundera på vad de ska användas till och hur mycket stöttning samt komfort du har en förväntning på.

Om de framför allt ska användas på vintern så är det bra att leta efter kraftiga och isolerande stövlar, som håller dina fötter varma under kalla månader.

Om du däremot behöver ett par bra stövlar på sommaren och under vår eller höst, så kan det vara bra med ett par stövlar som har en bra utluftningseffekt. På det sättet säkerställer du att dina fötter kan andas och inte blir för fuktiga, om det skulle bli 25 grader ute.

Gummistövlarna är däremot oumbärliga till turerna i regnväder och i terräng där det är väldigt blött. Gummistövlar av bra kvalitet sitter mycket bra på fötterna, så man utan problem kan ha dem på en hel dag utan att bli öm och trött i fötter och ben.

Outdoor-stövlar ska kunna hålla till lite allt möjligt och ge ett bra stöd runt foten, så din kropp belastas så lite som möjligt. Ju mer stöd du får via dina stövlar desto mindre är risken för att du trampar snett.