Om du ska tälta, vandra i bergen eller bara njuta av utomhuslivet så har vi allt du behöver för att vara ordentligt klädd, från topp till tå.

Kvalitets-outdoorkläder till bra priser

Vi säljer alltid några av de bästa märkena. Så oavsett om du letar efter strumpor eller en varm skidjacka, så kan du vara säker på att du får bra och hållbar kvalitet.
Vi har inte bara ett stort utbud av kvalitetskläder, utan du kan dessutom köpa dem online på vår hemsida till ett mycket bra pris.

Hitta de rätta kläderna till dina behov

Du behöver inte vara en stor fantast för att veta hur mycket det betyder att ha rätt kläder när man ska utomhus. Det finns självklart kläder till alla behov och intressen. Om du t.ex. går på hundträning så krävs det ofta lätta och vattentäta kläder, så du får en bra rörelsefrihet och ändå är skyddad mot väder och vind, så du inte blir kall och våt om vädret inte blir som du önskat.

Om du älskar en lång promenad så är det inte bara skorna som betyder något. Välj först och främst ett par bra strumpor, som inte ökar risken för blåsor. Det är självklart också viktigt att värdera om vädret kräver varma och långärmade kläder under, så du inte blir kall. Det näst yttersta lagret med kläder, som shorts, byxor och tröjor, ska sitta bra på kroppen och inte irritera huden när du rör dig. Om du känner att en söm, ficka eller ett blixtlås stör, så blir det oftast bara värre efter de första kilometerna.

Stort utbud av kläder – till alla slags väder

Outdoor-kläder kan vara väldigt olika och det kan ibland vara svårt att veta vad man ska titta efter. Vi har sett till att du enkelt och överskådligt kan hitta just det du söker. Vi har delat in alla produkterna i kategorier, så det är enkelt att se vårt stora sortiment.

Dina utomhuskläder är också väldigt säsongsbetonade och det kan därför vara bra att ha några till alla årstider, så vädret inte blir en anledning till att inte komma iväg
Som man säger: ”det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder”