När du springer så är det viktigt att du känner dig bekväm. Vi har bara löparkläder som uppfyller våra höga krav på kvalitet. Löparkläder ska sitta bra och kunna ventilera så du inte blir kall och fuktig.

Vi har bara löparkläder som vi kan stå för. Vi har kläder (tights, shorts, tröjor etc.) från Odlo, Diadora och Joma. Under varje produkt här ovan kan du välja vilken producent du vill se utbud ifrån.

Det är väldigt viktigt att du klär på dig efter ditt eget behov, samt väderförhållanden, när du löptränar. Du ska inte frysa eller bli för varm när du löper. Det vill säga att dina kläder ska vara svettabsorberande, så din kropp kan bli av med värme och du inte blir för svettig och våt. Det handlar också om att få den rätta kombinationen av lager, så du inte får skador vid t.ex. nedkylning.

Utöver att du ska kunna andas i kläderna, så ska de även sitta behagligt på kroppen för att det ska kännas bekvämt när du springer. Därför har vi bara kläder som uppfyller våra höga krav på kvalitet. Vi har tights, jackor, tröjor, shorts m.m. som gör dig 100% redo för din nästa löptur. Du kan också läsa våra artiklar runt vad man ska använda som löpare. Detta kan du göra via nedanstående länk:

Guide: vad behöver jag veta som löpare

Kom ihåg att kläder är individuellt från person till person. Så det är inte säkert att du ska ha samma kläder som dem du springer tillsammans med. Du ska naturligtvis också byta kläder i takt med att vädret ändras.

På vår sida hittar du allt du behöver, oavsett om du löptränar på sommaren eller vintern. Vi har löparkläder från Odlo, Joma och Diadora. Här ovan kan du se urvalet över de olika kategorierna.