Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
1 anmeldelser
Denna Bike Attitude kedja är av typen rustbuster, vilket betyder att den är galvaniserad och därför passar den perfekt till det svenska klimatet. Den ska fortfarande smörjas så den löper &o…
Läs mer
SEK 65,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 16
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

Denna Bike Attitude kedja är av typen rustbuster, vilket betyder att den är galvaniserad och därför passar den perfekt till det svenska klimatet. Den ska fortfarande smörjas så den löper över tandhjulen utan större friktion.

Användning
Bike Attitude-kedjan används till alla cyklar med invändiga växlar. Detta gäller både för vuxen- och barncyklar. Kedjan kan användas till följande växelkombinationer på cyklar med in- och utvändiga växlar: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 7 - 8 eller 9 växlar invändigt med vanlig rak kedjedrift och passar till bland annat Sram och Shimano bakdrev. Kedjan kan dessutom användas till single speed och BMX-cyklar med rak kedjedrift.

Specifikation:

  • Dimension 1/2" x 1/8" med 9,4 mm pinlängd
  • Anti-Rost modell
  • 116 länkar
  • 3-delat kedjelås medföljer
  • Vikt: 435 gram

Montering
Kedjan kan kortas av på längden, så den har samma antal länkar som den kedja som tidigare använts. Det medföljer kedjelås. Vi rekommenderar att man byter tandhjulet bak innan man använder en ny cykelkedja.

Säkerhet och kvalitet
Alla kedjor från Bike Attitude är producerade i en god kvalitet och hos ledande producenter av cykelkedjor.

Underhåll
Det rekommenderas att smörja kedjan efter behov, så den aldrig saknar smörjning, ca för var 100 km eller var 14:e dag beroende på väderförhållanden. Om din cykelkedja rostar ska den smörjas oftare och därmed slits mycket snabbare. Använd alltid en kedjespray eller special-olja som är ämnad för cykelkedjor.

2018-12-17
Fin allround kæde med samleled som i gamle dage.