Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
Denna 11 växlars kedja från Bike Attitude har en anti-rost finish, som skyddar mot rostangrepp. Kedjan är kompatibel med växelsystem från Sram, Shimano och Campagnolo. Kedjan utmärker sig genom…
Läs mer
SEK 335,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 16
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

Denna 11 växlars kedja från Bike Attitude har en anti-rost finish, som skyddar mot rostangrepp. Kedjan är kompatibel med växelsystem från Sram, Shimano och Campagnolo. Kedjan utmärker sig genom att den kan monteras och avmonteras utan verktyg.

Användning
Kedjan används till mountainbikes, racercyklar och trekkingcyklar som använder följande växelkombinationer av utvändiga växlar: antal tandhjul fram på cykeln och antal bak på cykeln 1 x 11 växlar eller 2 x 11 växlar samt 3 x 11 växlar.

Specifikationer

  • Kedja som är skyddad med Anti-rost finish
  • Inklusive kedjelås
  • Passar till alla 11 växlars system på marknaden
  • Vikt: 280 gram
  • Länkar: 116 länkar och kedjelås

Montering
Kedjan kan kortas av på längden, så den får samma antal länkar som den kedja som tidigare använts. Till avkortning av kedjan ska du använda en kedjebrytare. När du ska montera kedjan ska du använda medföljande kedjelås. Det är idealiskt och användbart att kedjan kan monteras och avmonteras utan verktyg.

Säkerhet och kvalitet
Kedjorna från Bike Attitude är producerade i en god kvalitet och framställda hos ledande producenter av cykelkedjor.

Underhåll
Det rekommenderas att du smörjer kedjan efter behov, så den aldrig är utan smörjmedel, ca för var 100 km eller var 14 dagar, beroende på väderförhållanden. Om din kedja rostar så ska den smörjas oftare, eftersom endast kedjor som saknar smörjmedel rostar och därmed slits mycket fortare. Använd alltid en kedjespray eller special-olja som är ämnad för cykelkedjor.

No reviews for this item.