Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
Denna 11 växlars kedja från Bike Attitude har en silvergrå finish och går lätt med en låg friktion. Kedjan är kompatibel med växelsystem från Sram, Campagnolo och Shimano. Ked…
Läs mer
SEK 405,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 16
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

Denna 11 växlars kedja från Bike Attitude har en silvergrå finish och går lätt med en låg friktion. Kedjan är kompatibel med växelsystem från Sram, Campagnolo och Shimano. Kedjan utmärker sig genom att den kan monteras och avmonteras utan verktyg.

Användning
Kedjan används till mountainbikes, racercyklar och trekkingcyklar, som använder följande växelkombinationer av utvändiga växlar: antal tandhjul fram på cykeln och antas tandhjul bak på cykeln: 1 x 11 växlar eller 2 x 11 växlar samt 3 x 11 växlar.

Specifikationer

  • Kedja som har en silvergrå finish
  • Inklusive kedjelås
  • Passar till alla 11 växlars-system på marknaden
  • Vikt: 280 gram
  • Länkar: 116 länkar och kedjelås

Montering
Denna kedja kan kortas av på längden, så den får samma antal länkar som den kedja som tidigare använts. För att avkorta kedjan ska du använda en kedjebrytare. När kedjan ska monteras ska du använda medföljande kedjelås. Det är idealiskt och användbart att kedjan kan monteras och avmonteras utan verktyg.

Säkerhet och kvalitet
Alla kedjor från Bike Attitude är framställda i god kvalitet och de produceras hos ledande producenter av cykelkedjor.

Underhåll
Det rekommenderas att du smörjer kedjan efter behov, så den aldrig är utan smörjmedel, ca för var 100 km eller var 14 dagar, beroende på väderförhållanden. Om din kedja rostar så ska den smörjas oftare, eftersom endast kedjor som saknar smörjmedel rostar och därmed slits mycket fortare. Använd alltid en kedjespray eller special-olja som är ämnad för cykelkedjor.

No reviews for this item.