2 anmeldelser
Tillkontroll av slitage på kedjan. Passar alla cykelkedjor. Denna Wippermann kedjemätare är den lättaste och enklaste kedjemätaren på makrnaden. Den kan användas till alla vanliga cykelked…
Läs mer
Erbjudandet går ut 2020-07-12
Förr 199,00
SEK 153,13
På lager
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alla varor
Frakt fra SEK 95 Frakt från SEK 69
'

Tillkontroll av slitage på kedjan. Passar alla cykelkedjor. Denna Wippermann kedjemätare är den lättaste och enklaste kedjemätaren på makrnaden. Den kan användas till alla vanliga cykelkedjor. Materialet är rostfritt stål och kedjemätare är därför otroligt hållbar. Utöver detta har kedjemätaren en längre spännvidd än många andra kedjemätare på marknaden. Detta ger ett mer precist mått.

Användning
Detta verktyg används av professionella såväl som hobbymekanikern. Vertyget avslöjar om kedjan är så sliten att den börjat slita allvariligt på andra delar, som t.ex. drev. En sliten kedja kan fungera men kan samtidigt vara farlig att köra med, samtidigt som den minska levnadstiden på andra delar. Detta verktyg visar om kedjan ska bytas eller inte.

Specifikationer

  • Passar till alla vanliga cykelkedjor
  • Vikt: 48 gram
  • Tillverkad i rostfritt stål

Montering
Fäll ut kedjemätaren och lägg den på kedjan, i de två hålen mellan nitarna som bäst passar till kedjemätaren. Om det är mellanrum mellan kedjan och kedjemätaren så är kedjan tillräckligt bra och behöver inte bytas. Om det inte är mellanrum så är det ett tecken på att kedjan har slitits så mycket att den inte bör användas längre.

Kvalitetsnivå
Detta är ett verktyg på professionell nivå. Det rostfria stålet och den långa räckvidde gör verktyget hållbart och exakt.

Underhåll
Verktyget kräver inget större underhåll med ska helst förvaras inomhus.

EAN: 4041319000172

2015-06-23
keft hvor er den nem at bruge, hvordan har jeg kunne leve uden.
2014-08-14
Genial i al sin enkelhed .
2368830500.pdf 0.16 mb