Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
1 anmeldelser
Denna olja till våta väderförhållanden har en hög viskositet. Den syntetiska oljan rekommenderas som vått smörjmedel till våta förhållande och långdistans-cykling. …
Läs mer
SEK 119,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 16
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

Denna olja till våta väderförhållanden har en hög viskositet. Den syntetiska oljan rekommenderas som vått smörjmedel till våta förhållande och långdistans-cykling. Finish Line Wet Lubbricant - Cross Country Lube är den mest hållbara och vattenavvisande av alla Finish Lines oljor.

Användning
Om denna olja används under torra och dammiga förhållande rekommenderas det att man torkar av kedjan från överflödig olja innan användning. Du bör torka av kedjan för att undvika att den drar till sig för mycket smuts. Sedan denna olja kom på marknaden har den blivit det mest föredragna smörjmedlet bland många professionella vid Off Road-förhållanden. Anledningen till denna popularitet är att oljan har en förmåga att hålla även under extremt våta förutsättningar och vid kustträckor. Oljan kan även rekommenderas till rörliga delar på cykeln, eftersom den ger ultimat smörjförmåga och skydd. Det kräver dock en tätare rengöring, om oljan ska användas på rörliga delar.

Specifikationer

  • Finish Line Cross Country Wet Lube
  • Sprayflaska med 246 ml

Kvalitetsnivå
Oljan är biologiskt nedbrytbar, eftersom den består av mellan 20 och 60% basoljor. När oljan kommer i kontakt med jordburna bakterier kommer den brytas ner inom 28 dagar. Oljan är inte giftig när den används i de mängder som är tänkt. Cross Country innehåller inga cancerframkallande eller farliga, luftförorenande ingredienser. Oljan håller alla miljöregler i Europa, när den används korrekt.

2015-02-19
Super