Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
Till våta väderförhållanden. Denna olja har en hög viskositet  och syntetisk olja, som rekommenderas som vått smörjmedel till våta förhållanden samt långdista…
Läs mer
SEK 55,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 16
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

Till våta väderförhållanden.

Denna olja har en hög viskositet  och syntetisk olja, som rekommenderas som vått smörjmedel till våta förhållanden samt långdistans-cykling. Finish Line Wet Lubricant - Cross Country Lube är den mest hållbara och mest vattenavvisadne av alla Finish Lines oljor.

Användning
Om denne olja används under torra eller dammiga förhållanden rekommenderas det att man torkar bort överflödig olja från kedjan innan användning. Vi rekommenderar att du torkar av kedjan efter att du har smörjt den, eftersom du därmed undviker att oljan drar till sig för mycket smuts. Sedan denna olja kom på marknaden har oljan blivit den mest populära bland många professionella. Oljan är även populär av många som cyklar Off Road, eftersom den har en förmåga att skydda även under extremt våta förhållanden och på salta kuststräckor. Oljar är också att rekommendera till rörliga delar på cykeln, eftersom den ger en ultimat smörjningsförmåga och skydd men det krävs dock en tätare rengöring.

Specifikationer

  • Finish Line Cross Country Wet Lube
  • Droppflaska med 60 ml.

Miljö
Oljan är biologiskt nedbrytbar, eftersom den består av mellan 20 och 60% basoljor. Oljan kommer brytas ner inom 28 dagar, när den kommer i kontakt med jordburna bakterier. Oljan är inte giftig när den används i de mängden den är avsedd till och Cross Country innehåller inte cancerframkallande eller farliga, luftförorenande ingredienser. Oljan håller alla miljöregler i Europa, när den används som avsett.

No reviews for this item.