Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
2 anmeldelser
Enligt förfrågan från TEAM sky har Muc-Off utvecklat Hydrodynamic lube, som är marknadens bästa smörjmedel, både när det gäller hållbarhet och rullmotstånd. TEAM sky…
Läs mer
SEK 265,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 16
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

Enligt förfrågan från TEAM sky har Muc-Off utvecklat Hydrodynamic lube, som är marknadens bästa smörjmedel, både när det gäller hållbarhet och rullmotstånd. TEAM sky önskade en kedjeolja som kunde hålla smörjningen under en längre tid och samtidigt dra ner på friktionen mellan kedja och tandhjul. Muc-Off antog utmaningen och efter 15 olika formler, flera hundra testtimmar och över 40 000 testkilometer stod man med Hydrodynamic Lube. Oljans smörjningsförmåga är 15,5% bättre än Muc-Offs egen C3-olja och 27% bättre jämfört med andra premium-oljor, vilket ger en energibesparing på 7 watt.

Användning
För att få optimal effekt av Hydrodynamic olja ska den appliceras på kedjan 3-4 timmar före användning. Första gången Hydrodynamic ska appliceras är det viktigt att kedjan är ren och fri från andra smörjmedel. Oljans ljusblå färg gör det enkelt att se var man har smörjt. Medan oljan torkar in i kedjan kommer den att ändra färg; först till mörkblå och sedan blir den till en transparent film som täcker kedjan. En smart detalj med oljan är att den innehåller UV-partiklar, som gör att du med UV-lyktan som medföljer kan lysa på kedjan och enkelt se om det är ställen som saknar smörjning. Muc-Off hade tänkt på den egenskaper som en gimmick, men det är faktiskt en bra hjälp till den perfekta smörjningen. Till skillnad från många andra smörjmedel så är Hydrodynamic mycket användbar i alla väderförhållanden.

Specifikationer

  • Droppflaska
  • Ultimat smörjning under alla förhållanden
  • Storlek: 50 ml
  • Lång hållbarhet
  • Låg friktion
  • Idealisk till landvägs- och crosscykling
  • Lätt att dosera
  • Petroliumfri
  • UV-lyktan använder 2 st CR2016 batterier (medföljer)

Kvalitetsnivå
Oljan är bl.a. testad i över 280 km i kraftigt regnväder och var fortfarande välsmord efter den långa distansen. Flaskans design med den långa pipetten för det mycket enkelt att applicera Hydrodynamic-oljan.

2017-12-17
Det er en julegave til min søn
2017-10-09
Den bedste jeg har brugt! Holder i meget lang tid. Smører perfekt! Er desværre virkelig dyr.