Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
Till torra väderförhållanden. Denna olja innehåller teflon och rekommenderas som torrt smörjmedel till dammiga och torra förhållanden. Finish Dry Lube var det första torra smör…
Läs mer
SEK 55,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 16
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

Till torra väderförhållanden.

Denna olja innehåller teflon och rekommenderas som torrt smörjmedel till dammiga och torra förhållanden. Finish Dry Lube var det första torra smörjmedlet till cyklar på marknaden. Sedan den lancerades har man gjort en rad ändringar och förbättningar, så den idag är mer mjölkvit i utseendet. Fördelen med detta är att man som användare bättre kan se om man har smörjt kedjan på alla länkar. Meningen med denna olja är att man ska ge kedjan en droppe olja på alla kedjelänkar och det är lättare att se med denna nya mjölkvita oljan.

Användning
Finish Dry Lube Teflon är ett perfekt smörjmedel till on- eller off road, särskilt under torra och dammiga förhållanden. Oljan förbättrar samtidigt kedjans prestanda under våta förhållanden. Oljan kan även användas till att smöjra cykelns rörliga delar, som fram- och bakväxel. Resultatet är att denna olja inte drar till sig så mycket smuts som andra oljor, vilket gör denna olja mycket populär och allsidig.

Specifikationer

  • Finish Line Dry Lube Teflon
  • Droppflaska med 60 ml.

Miljö
Olien är i kategorin lätt biologiskt nedbrytbar, eftersom den består av 60% basoljor och kommer att brytas ner inom 28 dagar när den kommer i kontakt med jordburna bakterier.

No reviews for this item.