9SG guldfärgad. Wippermann Connex cykelkedjelänk för din 9-växlad kedja. Kvalitetsfogar baserade på conneX-Link-systemet gör det enkelt att stänga och öppna lederna så att de kan användas om och om igen. Ansökan Fogarna a…
Läs mer
Erbjudandet går ut 2020-07-12
Förr 54,00
SEK 40,75
På lager
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alla varor
Frakt fra SEK 95 Frakt från SEK 69
'

9SG guldfärgad.

Wippermann Connex cykelkedjelänk för din 9-växlad kedja. Kvalitetsfogar baserade på conneX-Link-systemet gör det enkelt att stänga och öppna lederna så att de kan användas om och om igen.

Ansökan
Fogarna används för att montera din Wippermann Connex 9-cykelkedja utan användning av verktyg. Det är också bra att ta med i bakfickan varför du av misstag bör blåsa ut din kedja i skogen eller på landsvägar. Om du har en kedjeseparator i ditt multiverktyg, kör du igen på ett ögonblick.

Specifikationer

  • Connex länk
  • 1/2 "x 11/128"
  • 9 hastighet
  • 6,6 mm stiftbredd
  • Stål

Montering
En led är två yttre leder, mittemot en inre led som är smalare. Därför måste man alltid ansluta en fog till två inre länkar. Denna fog består av två halvfogar. Varje halvförband sätts in i varje inre led i själva kedjan för att ansluta. Därefter sammanfogas de två halva fogarna för att bilda en hel skarv genom att förbinda dem genom de två olika inre länkarna på kedjan. När den sitter på plats laddas kedjan och monteringslänken är skårad. Kontrollera alltid att fogarna rör sig fritt efter installationen. Kom alltid ihåg att montering och demontering bör ske utan användning av verktyg.

kvalitetsnivå
Wippermann Connex är tillverkad av de bästa materialen och med lång livslängd i åtanke.

Underhåll
Kedjan ska smörjas efter behov och det är alltid bra att torka av den om det har regnat och smörj den under veckan.

EAN: 4041319001711Denna text har översatts automatiskt. Ny och bättre text kommer.
No reviews for this item.