Fraktfritt vid
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
Detta kabellås från Bike Attitude har en imponerande längd på hela 180 cm. Detta lås har ett låssystem med två tillhörande nycklar. Låset har ett smart system som gör a…
Läs mer
Erbjudandet går ut 2020-03-01
Förr 98,00
SEK 87,85
På lager
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid
'

Detta kabellås från Bike Attitude har en imponerande längd på hela 180 cm. Detta lås har ett låssystem med två tillhörande nycklar. Låset har ett smart system som gör att låset inte går upp och repar cykeln.

Användning
Du kan använda detta vajerlås till mycket annat än cyklar. T.ex. när är på stan och vill spänna fast en barnvagn. Du kan även sätta fast trädgårdsmöbler, trampolinen, trädgårdsgrinden eller andra föremål.

Specifikationer

  • Färg: Svart
  • Diameter: 12 mm
  • Längd: 180 cm
  • Vikt: 435 gram
  • Med nyckel
  • Enkelt att hantera

Säkerhet och kvalitet
Med spirallåset från Bike Attitude så kan du vara säker på att det inte repar eller skadar din cykel, eftersom låset har en yta i genomskinlig plast. Kabellåset har en längd på hela 180 cm, som gör det lätt att använda och ger fler användningsmöjligheter.

Underhåll
Vi rekommenderar att man smörjer låset med jämna mellanrum, för att låset ska få en så lång levnadstid som möjligt. Smörj låset utefter hur mycket det används men minst två gånger om året. Du bör använda en låsolja till detta.

 

No reviews for this item.