Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
Bike Attitudes svarta kabellås är 150 cm långt och 8 mm brett. Cykellåset är täckt med ett nylon-material, vilket gör att din cykel inte repas av låset när det är virad ru…
Läs mer
SEK 55,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 16
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

Bike Attitudes svarta kabellås är 150 cm långt och 8 mm brett. Cykellåset är täckt med ett nylon-material, vilket gör att din cykel inte repas av låset när det är virad runt ramen eller sadelpinnen. Det endast 230 gram tunga kabellåset är otroligt enkelt att använda och därmed är det särskilt användbart till barncyklar och sparkcyklar.

Användning
Bike Attitudes spirallås kan användas till barncyklar, sparkcyklar, barnvagnar och andra värdefulla föremål. Cykelvajer-låset är användbart för barn, eftersom det är otroligt enkelt och har en låg vikt. Det smidiga kabellåset kan placeras runt cykelns sadelpinne eller ram och du behöver inte oroa dig för att cykeln repas, eftersom cykellåset är täckt med genomskinlig plast. Efter att du har låst upp cykellåset så kan du vira vajerlåset runt ramen eller sadelpinnen. Därmed har du alltid låset med dig på dina cykelturer.

Specifikationer

  • Färg: Svart
  • Diameter: 8 mm
  • Längd: 150 cm
  • Vikt: 230 gram
  • Med 2 nycklar
  • Enkel hantering

Säkerhet och kvalitet
Bike Attitude-cykellåset är 150 cm långt och otroligt lätt att använda. Längden på vajerlåset gör hanteringen av låset mycket enkel. Spirallåsets yta består av genomskinlig plast, som gör att cykeln inte repas.

Underhåll
Du bör smörja låset med jämna mellanrum. Vid optimal skötsel så kommer låset att få längsta, möjliga levnadstid.

 

No reviews for this item.