Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
1 anmeldelser
Bike Attitude har framställt detta kraftiga kabellås, som har en diameter på 22 mm. Kabellåset är framställt med en kabelvajer, som gör cykellåset otroligt säkert. Kätting…
Läs mer
SEK 119,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 16
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

Bike Attitude har framställt detta kraftiga kabellås, som har en diameter på 22 mm. Kabellåset är framställt med en kabelvajer, som gör cykellåset otroligt säkert. Kättinglåset har ett överdrag av kraftig nylon, som skyddar cykelns ram mot repor. Det är framställt med ett dubbelsidigt nyckelsystem och ett stort låshus. Utöver detta så är cykellåset anti-stöld skyddat.

Användning
Kättinglåset används för att skydda cyklar, cargo bikes, barnvagnar och andra värdefulla föremål. Låset är framställt med en stålvajer istället för kedjelänkar. Genom att använda en vajer så får Bike Attitude en låg vikt. Cykellåset är motståndskraftigt mot stöld och slitage. 2 st. nycklar medföljer.

Specifikationer

  • Färg: Svart
  • Vikt: 790 gram
  • Längd: 100 cm
  • Diameter: 22 mm
  • 2 st. nycklar medföljer
  • Anti-stöld skyddat

Säkerhet och kvalitet
Bike Attitude-kabellåset är mycket kraftigt men samtidigt lätt. Låset har en nylon-beläggning på ytan, vilket gör att cykeln inte repas när låset används. Vajerlåset har en längd på 100 cm, vilket gör det enkelt att använda.

Underhåll
Vi rekommenderar att du sköter kättinglåset, eftersom du vid korrekt underhåll kommer att bevara den enkla hanteringen. Samtidigt kommer ett korrekt underhåll att förlänga låsets levnadstid. Det är otroligt enkelt att sköta låset. Du ska endast smörja det med en låsolja med jämna mellanrum.

 

2017-11-10