Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
2 anmeldelser
Detta kraftiga kabellås från Bike Attitude har en diameter på 22 mm. Kabellåset ger ett bra skydd mot stöld. Bike Attitude har under framställningen av kättinglåset täckt det …
Läs mer
SEK 109,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 16
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

Detta kraftiga kabellås från Bike Attitude har en diameter på 22 mm. Kabellåset ger ett bra skydd mot stöld. Bike Attitude har under framställningen av kättinglåset täckt det med kraftigt nylon, vilket gör att du slipper repor på cykeln. Cykellåset är anti-stöld skyddat och kättinglåset har ett stort låshus med dubbelsidigt nyckelsystem. 2 st. nycklar medföljer till detta cykellås.

Användning
Detta kabellås är framställt med en stålvajer och inte med kedjelänkar, som många andra kättinglås har. Att kättinglåset är framställt med en stålvajer gör att det får en mycket låg vikt, samtidigt som det är motståndskraftigt mot både stöld och slitage. Kättinglåset kan användas till skydd av cyklar, cargo bikes, mopeder och andra värdefulla föremål.

Specifikationer

  • Färg: Smoke
  • Vikt: 790 gram
  • Längd: 100 cm
  • Diameter: 22 mm
  • 2 st. nycklar medföljer
  • Anti-stöld skyddat

Säkerhet och kvalitet
Detta kabellås från Bike Attitude är mycket kraftigt men lätt. Med kabellåset från Bike Attitude så kan du vara säker på att låset inte repar eller skadar din cykel, eftersom det har ett överdrag av nylon. Vajerlåset har en längd på 100 cm, vilket gör det lätt att använda.

Underhåll
Du bör sköta kedjelåset för att bevara den enkla hanteringen. Underhållet av cykellåset är enkelt och utförs genom att du smörjer låset med en låsolja. Vi rekommenderar att du smörjer låset med jämna mellanrum, för att låset ska få en så lång levnadstid som möjligt. Hur ofta beror på hur mycket låset används.

2017-04-02
2017-03-06
A little disappointing, the lock is of course the lowest price class, but the key is already sticky, when pushing in and pulling out and you can turn the key even though not fully inserted. Maybe should have bought a more expensive one, but then the bike is worth almost as much (little) as the lock! Unskyld for bruger engelsk!