2 recensioner
Denna Double Face balaclava fullface hjälmhuva från Sensor ger ett extra bra skydd mot kyla och vind. Med denna huva får du ett optimalt skydd av öron, hals och panna. Denna hjälmhuva från Sensor är framställd med ” Double Fa…
Läs mer
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Gratis frakt från 499,- Gratis frakt*
vid 499 SEK
Spørgsmål? Ring på 0410-35 01 88 eller skriv til info@atredo.se
'

Denna Double Face balaclava fullface hjälmhuva från Sensor ger ett extra bra skydd mot kyla och vind. Med denna huva får du ett optimalt skydd av öron, hals och panna. Denna hjälmhuva från Sensor är framställd med ” Double Face” och kan därför användas på bägge sidor. Om du har plus-sidan mot huden så kan hjälmhuvan användas under varmare dagar och om minus-sidan vänder mot huden så är huvan perfekt till kallare temperaturer. Temperaturskillnaden mellan plus- och minussidan varierar med 3,6 grader.

Användning
Balaclavan är perfekt när du ska åka skidor, cykla eller springa i kall och hård vind. Hjälmhuvan är mycket behaglig att ha på, eftersom sömmarna är flata och därför inte skaver mot huden. Hjälmhuvan är perfekt till dig som tycker om att motionera oavsett väder.

Specifikationer

  • Färg: Svart
  • Material: Plussidan: Mikro-polyester silke, Minussidan: Häftad mikro-polyester
  • Double Face
  • Vindtät
  • Flata sömmar
  • Anatomiskt korrekt passform

Kvalitetsnivå
Denna hjälmhuva från Sensor är designad i en anatomisk korrekt passform, så huvan sitter som den ska och därmed ger en behaglig träning. ”Double Face” gör att du alltid kan vara aktiv i alla slags väder. Här får du en balaclava i en mycket bra kvalitet som är mycket bekväm.

Underhåll
Hjälmhuvan kan maskintvättas i 40 grader och bör tvättas med kläder i samma färg. Hjälmhuvan får inte torktumlas eller strykas. Vi rekommenderar du använder ett sporttvättmedel, eftersom detta förlänger levnadstiden.

Vägledande storleksguider
Medium motsvarar en huvudomkrets på 52-57 cm
Large motsvarar en huvudomkrets på 58-62 cm

 

Available variants:

M, L

2018-11-06
Lækker let hjælmhue, sidder godt, hurtig leverance
2018-01-22
Lidt tynd i det. Perfekt til efterår eller tidlig forår.