Detta klassiska mössa är designat av Assos. Capten är tillverkad i en klassisk och stark design, vilket är perfekt om du behöver lite skydd under cykelhjälmen. Locket skyddar huvudet mot solens vassa strålar så att du inte b…
Läs mer
SEK 199,00
Assos HUVUDBONADER storleksguide
I lager
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Gratis frakt från 599,- Gratis frakt*
vid 599 SEK
Spørgsmål? Ring på 0410-35 01 88 eller skriv til info@atredo.se
'

Detta klassiska mössa är designat av Assos. Capten är tillverkad i en klassisk och stark design, vilket är perfekt om du behöver lite skydd under cykelhjälmen. Locket skyddar huvudet mot solens vassa strålar så att du inte blir solbränd. Det smarta locket har fått namnet "Assos Assosoires GT Cap". Förutom att kunna använda locket under cykelturen är det också ganska praktiskt att använda efter en cykeltur. Locket är designat med andningsnät vilket ökar komforten betydligt.

Ansökan
Oavsett om det är tävlings- eller terrängcykling är det mycket användbart att bära keps. Locket kan användas under cykelhjälmen, men kan också användas för sig själv.

Specifikationer

  • Färg Svart
  • Material: 49% bomull, 49% polyester, 2% elastan
  • Andas webbsidor
  • Hög komfort
  • Halvmåne konstruktion
  • En storlek

kvalitetsnivå
Assos skapar cykelkläder för även den kräsna cyklist som bara vill ha högkvalitativa cykelkläder. Deras cykelkläder är tillverkade av högkvalitativa material, så du kan vara säker på att få en produkt som uppfyller dina förväntningar.

Underhåll
Locket kan tvättas i maskin vid max 30 grader. Torka inte, stryk eller blekmedel.


Storleksguide Assos

(cm)
Storlek 0 I II
Huvudomkrets 48 - 53 54 - 58 59 - 63

EAN: 2220000108768Denna text har översatts automatiskt. Ny och bättre text kommer.
Inga recensioner för denna produkt.