Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
4 anmeldelser
Dessa två handtag har två olika längder, eftersom det korta handtaget ska användas på höger sida av styret, på de cyklar där växelreglaget är ett handtag. Vänstra han…
Läs mer
SEK 119,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 16
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

Dessa två handtag har två olika längder, eftersom det korta handtaget ska användas på höger sida av styret, på de cyklar där växelreglaget är ett handtag. Vänstra handtaget är 125 mm och det högra handtaget är 90 mm. Den utvändiga diametern är hela 33/45 diameter. Fördelen med dessa handtag är bl.a. den ergonomiska utformningen, som säkerställer att handen får en större vil-yta. Bike Attitude har utöver detta framställt handtagen med de små knopparna, som ger ett perfekt grepp.
Handtaget har byggts upp runt en plasthylsa, som spänns fast runt styret med hjälp av en aluminium-kloss, som säkerställer att handtagen inte vrider runt på styret.

Användning
Handtagen kan monteras på de allra flesta cyklar med vanligt styre. För att kunna använda handtagen på cykeln, ska tjockleken på styret vara mellan 22 och 23 mm i diameter. Denna tjocklek har de allra flesta cyklar och därmed kan detta set användas på många Urban, MTB- och citybikes.

Specifikationer

  • 2 st. handtag med 2 st. ändkåpor till styret
  • Komfort: Kraftiga, glidsäkra och stötabsorberande
  • Handtagen är öppna i bägge ändar
  • Spänns fast på styret så de inte vrids runt
  • Längd: 1 x 125 mm och 1 x 90 mm
  • Invändig diameter: 22,2 mm
  • Färg: Svart och Grå
  • Totalvikt: 180 gram

Kvalitetsnivå
Bike Attitude är känd för att framställa kvalitets-komponenter, som är användarvänliga. Detta set med handtag är inget undantag. De är kraftiga och glidsäkra samt stötabsorberande.

Montering
Innan montering ska du göra rent styret, där handtagen ska sitta. Eftersom dessa handtag är uppbyggda runt ett plaströr, så är monteringen relativt enkel. Tryck in handtagen på styret och när de sitter rätt ska du spänna fast dem vid den innersta klossen. Du behöver en 3 mm insexnyckel till monteringen.

2019-04-10
Nem bestilling-lynhurtig levering-godt produkt.
2018-07-06
Nemme at montere, behagelige men ikke helt så bløde som dem der erstattede der var lavet af noget rent gummi lignende materiale. De drejer næsten ikke om styret grundet de kan skrues fast, men den lange af dem kan med mange kræfter godt drejes. Ved endnu ikke hvordan de er i regnvejr.
2017-10-23
Nu har jeg kun brugt håndtagene i 1 uge, Men de virker solide og var nemme at montere.
2017-07-31
Skruer på håndtag ruster desværre efter regn en dag.