Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
1 anmeldelser
Abus 485 Amparo LH/SP är ett lås som med sin breda och kompakta design kan sitta på många cyklar, som annars har svårt att få plats med ett fastmonterat lås. Användning Detta Amp…
Läs mer
SEK 269,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 18
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

Abus 485 Amparo LH/SP är ett lås som med sin breda och kompakta design kan sitta på många cyklar, som annars har svårt att få plats med ett fastmonterat lås.

Användning
Detta Amparo 485 lås kan monteras i den bakre ramens gänghål. Abus 485 Amparo är ett extra brett men kompakt lås. Det gör låset särskilt användbart till barncyklar, mountainbikes och vuxencyklar med låg ram. Ett extra beslag medföljer, som gör att låset kan monteras ihop med pakethållaren. Det är en monteringsvariant som tidigare varit mycket vanligt men som idag mest används på retro-cyklar, som t.ex. Raleigh Turist De Luxe.
Bygeln kan endast aktiveras med nyckeln och därför ska du använda den både för att öppna samt stänga låset. Nyckeln behöver inte sitta i låset när du kör.

Montering
Låset monteras fast i gängbussningarna på cykelns bakre ram, med de medföljande 5 mm bultarna och en 4 mm insexnyckel. Om låset ska monteras ihop med en pakethållare så ska det extra beslaget monteras på låset med en stjärnskruvmejsel och sättas fast på pakethållaren med en 8 mm stjärnskruvmejsel/gaffelnyckel.

Specifikationer

  • Färg: Svart
  • Diameter på bygel: 8,5 mm
  • Invändigt mått: 100 x 60 mm
  • 2 nycklar medföljer
  • Specialhärdat stål
  • Abus nivå 8
  • Vikt: 565 gram

Säkerhet och kvalitet
Detta lås är utfört i specialhärdat stål, som är mycket svårt att förstöra. Om du behöver nya eller fler nycklar så kan dessa beställas med hjälp av nyckelnumret, som är inristat på nycklarna.

Underhåll
Låset bör smörjas med en låsolja några gånger per år, för att fortsatt vara enkelt att hantera.

2019-09-06