Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
Varufakta kontrollerad. Monteras fast med medföljande spännband. Abus Amparo 485 CL är ett lås, som med sin breda och kompakta design passar på många cyklar som annars har dåligt med pl…
Läs mer
Erbjudandet går ut 2019-11-28
Förr 269,00
SEK 229,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 18
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

Varufakta kontrollerad. Monteras fast med medföljande spännband.

Abus Amparo 485 CL är ett lås, som med sin breda och kompakta design passar på många cyklar som annars har dåligt med plats för ett fastmonterat lås.

Användning
Detta Amparo 485 CL-lås har remmar som är till för att låset ska kunna monteras på den bakre ramen, med spännband. Det är dessutom ett extra brett, men kompakt lås. Det gör det särskilt bra för montering på barncyklar, mountainbikes och vuxencyklar med låg ram, som inte har gänghål. Låset kan endast aktiveras med en nyckel, som används både när man låser och låser upp. Nyckeln behöver inte sitta i låset när du cyklar.

Montering
Låset monteras fast med de medföljande spännbanden, på cykelns bakre ram. Du ska använda en skruvmejsel med rak ände, på c:a 4,5 mm för att sätta fast spännbanden. När låset är monterat och provat, kan du skära av överflödig del av spännbandet.

Specifikationer

  • Färg: Svart
  • Diameter på låsbygel: 8,5 mm
  • Invändigt mått: 100 x 63 mm
  • 2 nycklar medföljer
  • Varufakta kontrollerat
  • Specialhärdat stål
  • Abus nivå 8
  • Vikt: 660 gram

Säkerhet och kvalitet
Detta lås är tillverkat i specialhärdat stål, som är svårt för en tjuv att ta sönder. Om du behöver nya eller fler nycklar till låsen, så kan du beställa detta. Du behöver uppge nyckelnumret, som står på nycklarna. Låset levereras med ett stämplat låsbevis.

Underhåll
För att låset ska fortsätta vara smidigt, bör du smörja det med jämna mellanrum men en speciell låsolja. Låsoljan hittar du här.

2019-02-25
Låsen var fin, som forventet. Leveringen var hurtig og perfekt på alle måder. Jeg kan kun anbefale Cykelpartner.
2017-11-30
Rigtig smart løsning til en cykel hvor låsen ikke kan boltes fast. I dette tilfælde en el-cykel. Låsen sidder urokkeligt fast.
2017-07-01
God lås der kan monteres på en el-ladcykel, hvor andre standardlåse ikke rigtig passer. Nøglen kan tages ud, når cyklen ikke er låst.
2017-06-21
Er rigtig anvendelig til f.eks. en junior mountainbike. Er dog meget tung.
2017-03-26
Købte denne til min racer pendlercykel, for at se om den ringlås klarer alt slags vejr bedre end bøjlelåse(har været igennem både Abus og Basta låse der er holdt op med at virke pga sand og skidt). Den er *meget* bred til en racer og kommer næsten i vejen når jeg træder i pedalerne, men den kan godt monteres på en racer hvis man virkelig vil. Jeg ville ønske der fandtes en smallere model. Virker fint indtil videre efter den første måned. God solid kvalitet.