Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
Här får du ett smart uppgraderings-verktyg till din Park Tool DT-1.2. Riktar-kitet används till monteringsverktyg till skivbromsar och består av två adaptrar samt två mellanstycken. Anvä…
Läs mer
Erbjudandet går ut 2019-10-28
SEK 269,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 16
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

Här får du ett smart uppgraderings-verktyg till din Park Tool DT-1.2. Riktar-kitet används till monteringsverktyg till skivbromsar och består av två adaptrar samt två mellanstycken.

Användning
Kit till Park Tool DT-1.2, som är verktyg till korrekt montering av skivbroms-kaliber. Detta kit är nödvändigt för att använda verktyget på de nyare modellerna av cyklar, där Thru- och Maxie-axlar används.

Specifikationer

  • Riktar-kit Park Tool modell DT-UK till skivbromsmontage-verktyg
  • Består av 2 adaptrar och 2 mellanstycken
  • Utbyggnad av værktøj DT-1.2 från Park Tool
  • Vikt 150 gram/set

Kvalitetsnivå
Park Tool är professionella cykelverktyg, designade till bästa möjliga reparation av cyklar, på snabbaste sättet. Park Tool tillverkar endast verktyg samt arbetsstativ till cyklar och har över 50 års erfarenhet. Verktygen användas av många fackfolk, eftersom verktyget har en lång hållbarhet, även vid användning flera gånger om dagen. Väldigt många cykelentusiaster använder också Park Tool-verktyg, för att få korrekt montering och lång hållbarhet. Park Tool lever för verktyg och använder varje dag till att utveckla samt förbättra existerande produkter, för att hela tiden anpassa sig efter den skiftande marknaden. Park Tool produceras och utvecklas i USA.

No reviews for this item.