2 anmeldelser
Duro Fixie Pop fällbara däck för cyklar med enkel hastighet eller racercyklar. Detta däck är speciellt designat för Fixie-cyklar med en hastighet, men kan naturligtvis också användas på din racercykel. Däcket som många har v…
Läs mer
SEK 225,00
På lager
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alla varor
Frakt fra SEK 95 Frakt från SEK 69
'

Duro Fixie Pop fällbara däck för cyklar med enkel hastighet eller racercyklar. Detta däck är speciellt designat för Fixie-cyklar med en hastighet, men kan naturligtvis också användas på din racercykel. Däcket som många har väntat på är byggt med en speciell blandning som ökar däckens robusthet och hållbarhet.

Ansökan
Detta däck är tillverkat som ett hopfällbart däck för att minska vikten och förbättra smidigheten och därmed en snabbare framdrivning.

Specifikationer

  • Vikt 420 gram.

  • Storlek 700x24c (25-622)
  • Färgen röd

  • Däcket är med 60 TPI. (Trådar per tum.)

  • DuroShield punkteringsskydd

Montering
Se denna guide

kvalitetsnivå
Däcket har DuroShield punkteringsskydd. Detta skydd består av en 1 mm. tjocka lager, som läggs under själva slitbanan på däcket. Detta lager förbättrar avsevärt punkteringsskyddet och hur det är inbyggt i däcket påverkar inte däckets egenskaper i svängar och under bromsning.

Underhåll
Se till att däcket pumpas inom det däcktryck som vi har angett. Däcktrycket bör kontrolleras regelbundet i ca. var tionde dag.

EAN: 4714379584561Denna text har översatts automatiskt. Ny och bättre text kommer.
2015-06-25
Virker foreløbigt som om kvaliteten er udmærket. Prisen er dog noget pebret.
2015-05-12
Super service og super dæk