Frakt från 59 SEK 365 dagars returrätt
Sigma Buster 2000 MTB-strålkastare riktar sig till dig – den aktiva användaren – som behöver kunna fjärrstyra ljuset medan du är ute på din cykeltur. Här får du ett otroligt starkt cykelljus med massor av alternativ. MTB-lamp…
Läs mer
SEK 2 255,00
Lithium-ion batteri
I lager
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Frakt från 59 SEK Frakt från 59 SEK
Spørgsmål? Ring på 0410-35 01 88 eller skriv til info@atredo.se
'

Sigma Buster 2000 MTB-strålkastare riktar sig till dig – den aktiva användaren – som behöver kunna fjärrstyra ljuset medan du är ute på din cykeltur. Här får du ett otroligt starkt cykelljus med massor av alternativ. MTB-lampan monteras på styret eller din hjälm.

Ansökan
Buster 2000 är inriktad på MTB och är den följeslagare du inte vill vara utan när du cyklar mountainbike efter mörkrets inbrott. Du kan även använda denna lampa när du befinner dig på en plats där det varken finns gatubelysning eller någon annan form av ljus när du är ute på din cykeltur. Fjärrkontrollen sker säkert med båda händerna på styret.

Specifikationer

 • Färg Svart
 • Vikt: 125 gram
 • Batteritid: 2-20 timmar
 • 6400 mAh uppladdningsbart batteri
 • Laddningstid: 5 timmar
 • Ljusstyrka: 2000 lumen
 • Batteriet kan användas som en powerbank för till exempel en surfplatta
 • Inkl. hjälmfäste
 • Inkl. extra lång sladd så att batteriet får plats i bakfickan

hopsättning
Två olika gummifästen gör det enkelt att montera setet, där det säkert kan fästas på styrröret och styret.

Kvalitetsnivå
Med den hittills mest kraftfulla strålkastaren från Sigma får du ett ljus som uppfyller förväntningarna hos även den mest kräsna användaren. Du kan själv bestämma om du vill montera ljuset på din hjälm eller på ditt styre. När ljuset är placerat på hjälmen kan du använda den medföljande fjärrkontrollen för att styra ljuset med händerna på styret.

Underhåll
Du har att göra med en lampa som är väldigt tålig och därför inte kräver något annat underhåll än en trasa då och då. Lampan är vattentät och klarar både lera och vatten.


Obs: För att upprätthålla garantin på artiklar med uppladdningsbara litiumjonbatterier gäller följande:

 1. Batteriet måste laddas minst en gång i månaden.
 2. Om batteriet inte har laddats under en period av 3 månader går det i "viloläge" och kan resultera i avaktivering utan att det går att ladda igen. I dessa fall är garantin ogiltig, eftersom det således handlar om felaktig användning och därmed inte tillverkningsfel.

EAN: 4016224170005Denna text har översatts automatiskt. Ny och bättre text kommer.
Inga recensioner för denna produkt.