Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
MicroLight II framlyktan ger, med 4 dioder, ett mycket bra ljus. Framlyktan har 2 olika funktioner: konstant eller blinkande. Lyktan kan spännas fast på en cykelhjälm med hjälp av det medföljande gum…
Läs mer
SEK 79,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 16
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

MicroLight II framlyktan ger, med 4 dioder, ett mycket bra ljus. Framlyktan har 2 olika funktioner: konstant eller blinkande. Lyktan kan spännas fast på en cykelhjälm med hjälp av det medföljande gummibandet eller kardborreband.

Användning
Lyktan kan t.ex. spännas fast på en cykelhjälm, en väska, på styret eller runt armen.

Specifikationer

  • Framlyktan har 2 funktioner: konstant ljus och blinkande
  • Vikt: 15 g
  • 2 st. batterier av typen CR2032 medföljer
  • Brinntid: c:a 50 timmar
  • Vattenavvisande
  • Mått: 4,6 x 3,3 x 2 cm

Montering
Med denna MicroLight II framlykta har Sigma utvecklat en lykta som har olika monteringsmöjligheter. Montering med hjälp av medföljande kardborreband. Du kan montera lyktan genom att spänna fast kardborrebandet runt t.ex. en väska, på styret samt runt armen, beroende på vad som passar dig bäst.

Kvalitetsnivå
Lyktan är utvecklad i en utmärkt kvalitet. Den är vattenavvisande och väger endast 15 gram. Observera att denna hjälmlykta ska användas ihop med en laglig cykellykta.

Underhåll
Lyktan kräver ingen skötsel. Eftersom framlyktan är vattenavvisande så kan den torkas av med en fuktig trasa, om den skulle bli smutsig.

No reviews for this item.