Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
1 anmeldelser
Denna Sigma framlykta är vattenavvisande och väger endast 20 gram. Framlyktan kan lysa med konstant ljus eller blinka. 2 st. CR2032 medföljer. Fördelen med denna lykta är att du kan montera den p&arin…
Läs mer
SEK 79,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 18
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

Denna Sigma framlykta är vattenavvisande och väger endast 20 gram. Framlyktan kan lysa med konstant ljus eller blinka. 2 st. CR2032 medföljer. Fördelen med denna lykta är att du kan montera den på många olika ställen, beroende på dina behov. Kardborreband i 2 olika längder medföljer och dessa ger dig möjligheten att montera lyktan på olika ställen, som på din arm eller på cykelns styre.

Användning
Denna Sigma diod framlykta är en bra extra-lykta, som kräver 2 st. CR2032-batterier. Batterierna medföljer och är monterade i lyktan när den levereras. Batterierna gör att lyktan kan lysa i c:a 50 timmar. Kardborreband i 2 olika längder medföljer.

Specifikationer

  • Framlyktan har 2 funktioner: konstant och blinkande ljus
  • Lyktan väger 20 gram
  • 2 st. batterier av typen CR2032 medföljer
  • Lyktan är vattenavvisande
  • Monteras utan verktyg
  • Mått: 4,6 x 3,3 x 1,5 cm
  • Kardborreband i 2 längder

Montering
Fördelen med denna Sigma MicroLight II framlykta är bl.a. att den har en mycket flexibel montering. Du behöver inte använda verktyg för att montera lyktan och dessutom kan du montera den på många olika ställen. Du kan t.ex. spänna fast den runt armen eller runt cykelns styre. Lyktan spänns fast med hjälp av ett kardborreband i två olika längder.

Kvalitetsnivå
Denna Sigma-framlyktan är vattenavvisande och utvecklad med en bra ljusstyrka. Det kan lysa med konstant ljus eller blinka. Den uppfyller inte alla krav gällande en cykels utrustning som färdas där trafikregler gäller.

Underhåll
Framlyktan kräver ingen skötsel men kan torkas av med en fuktig trasa, om den blir smutsig.

2014-03-27
Lygten giver et kraftigt, men også lidt for lille lysfelt. Heldigvis købte jeg to, så min 16 årige datter kører nu med to styks, og det virker helt perfekt!