Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
1 anmeldelser
Fast Field har producerat denna lagliga framlykta med 25 lumen (10 lux). Det är en batteridriven framlykta, som kräver 2 x AAA-batterier (medföljer). Lyktan har en brinntid på mer än 5 timmar. Framly…
Läs mer
SEK 135,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 16
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

Fast Field har producerat denna lagliga framlykta med 25 lumen (10 lux). Det är en batteridriven framlykta, som kräver 2 x AAA-batterier (medföljer). Lyktan har en brinntid på mer än 5 timmar. Framlyktan ska monteras fast på antingen framgaffeln eller över skärmen.

Användning
Denna Fast Field-framlykta är framställd för användning på landsvägen och i städer före lykttändningstiden. Fast Field har framställt lyktan med 2 olika ljusfunktioner: konstant ljus och blinkfunktion.

Specifikationer

 • Ljusstyrka: 25 lumen (10 lux)
 • Vikt: 70 gram
 • 2 x AAA-batterier medföljer
 • Brinntid: mer än 5 timmar
 • Vattentät
 • Enkel centermontering över skärm eller framgaffel
 • On/Off-knapp
 • 2 ljusfunktioner:
  -Konstant, kraftigt ljus
  -Blinkande
 • Lykthållare medföljer

Montering
Det nödvändiga beslaget som ska användas för att montera denna lykta medföljer. Denna cykellykta ska monteras centralt på framskärmen eller vid framgaffeln. Lyktan ska monteras i bulthålet på framgaffeln, som sitter ovanför framhjulet/framskärmen.

Kvalitetsnivå
Fast Field-framlyktan är en bra och hållbar cykellykta. Med denna lykta så får du både en bra ljusstyrka och en bra ljusfördelning. Det kan göra dig mer trygg och säker i trafiken, eftersom du kan bli sedd och inte minst se när du cyklar. Lyktan håller alla krav på en cykels utrustning och är därför laglig.

Underhåll
Lyktan kräver som utgångspunkt inget underhåll. Du ska naturligtvis byta batterier när de medföljande är slut. Framlyktan är vattentät och du har därför möjligheten att torka av lyktan med en trasa, om den blir smutsig. Vi rekommenderar däremot inte att du sköljer eller spolar av lyktan.

2016-01-21
er meget tilfreds med lygterne har 2 på min ladcykel de lyser godt op og virker som om det er rigtig god kvalitet , de tænder som de skal selvom det er minus grader,