Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
Med denna kvalitetspump från Airace finns det ingen ursäkt för att inte ha det rätta däcktrycket på din cykel. Infinity AS-fotpumpen pumpar 21 bar eller 300PSI. Pumpen kan användas bå…
Läs mer
Erbjudandet går ut 2019-10-20
Förr 675,00
SEK 605,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 16
Prismatch Prismatch på alla varor
Varan är fraktfri Fraktfritt vid SEK 599,00
Med denna kvalitetspump från Airace finns det ingen ursäkt för att inte ha det rätta däcktrycket på din cykel. Infinity AS-fotpumpen pumpar 21 bar eller 300PSI. Pumpen kan användas både till ditt däck/slang och till din cykels framgaffeln, eftersom den är utrustad med en inbyggd gaffelpump.
 
Användning
Airace har designat denna Infinity AS fotpump så du snabbt och enkelt kan pumpa din cykel. Med pumpen kan du även enkelt justera trycket på din cykels fjädring, eftersom Infinity AS har inbyggd gaffelpump. Man har installerat airbleeder i pumpen, så du kan lätta på trycket med 2-3 psi med ett enkelt tryck och därmed få precis det tryck du önskar.
 
Specifikationer
  • Färg: Vit
  • Material: Aluminium
  • Airbleeder till 2-3 psi tryck-kontrollering
  • Manometer i botten
  • "Top thin - bottom fat"-design, som ger ökat stabilitet medan du pumpar
  • 2,5" display

Kvalitetsnivå
Som en av de ledande producenterna av kvalitetspumpar så är det inte överasskande att Airace även med denna Inifinity AS-pump levererar en pump av hög kvalitet. Den är robust och hållbar samt kan, till skillnad från många andra pumpar, även fungera som gaffelpump.

 

No reviews for this item.