Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
Det är viktigt att hålla länkar och rörliga delar på din cykel smörjda och det är lika viktigt att du använder bra fett till ändamålet. Därför har Atredi utveckla…
Läs mer
SEK 75,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 16
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

Det är viktigt att hålla länkar och rörliga delar på din cykel smörjda och det är lika viktigt att du använder bra fett till ändamålet. Därför har Atredi utvecklat detta fett till användning på cyklar. Produkten är tillverkad av PTFE (Polytetrafluoroetylen), ett syntetiskt material baserat på Teflon. Det kan stå emot extrema belastningar och väderförhållanden samt skydda kullager och komponenter mot rost samt korrosion.

Användning
Denna typ av fett används av många cykelproducenter, eftersom de vet att de med detta fett får en effektiv effekt och lång hållbarhet, även under extrema förhållanden. Du får härmed en effektiv, multifunktionell fettprodukt, med förbättrad smörjningsförmåga. Observera att fettet verkar bäst i temperaturer mellan -5 och +50 grader celsuis.

Specifikationer:

  • Tub med 150 gram
  • Material: PTFE (Polytetrafluoroethlen)

Kvalitetsnivå
Atredo levererar kvalitetsvaror till bra priser och detta fett är inget undantag. Fettet håller till extrema förhållanden och kan fortfarande ge det skydd din cykel behöver.

No reviews for this item.