Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410 35 01 88
Stor och rymlig fronkorg till transport av dagligvaror, handväskan eller annat. Frontkorgen är för vissa en extra säkerhet, eftersom du hela tiden kan se korgen och innehållet i den. Inklusive stag o…
Läs mer
SEK 405,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 16
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

Stor och rymlig fronkorg till transport av dagligvaror, handväskan eller annat. Frontkorgen är för vissa en extra säkerhet, eftersom du hela tiden kan se korgen och innehållet i den. Inklusive stag och skruvar samt monteringsvägledning.

Användning
Cykelkorgen passar till cyklea med 26-28" (700 c) hjul. Du kan välja mellan den snabba lösningen och bara häkta fast krokarna på styret men om du vill att korgen ska sitta fast ordentligt och mer stabilt så medföljer stag och skruvar, så du kan montera fast cykeln på din cykel. Krokarna har kardborreband med skydd på, så styret inte repas.

Specifikationer

  • Färg: Svart
  • Mått: 53 cm x 38 cm x 22,8 cm 
  • Inkl. stag, skruvar och krokar samt monteringsvägledning
  • God förstyvning, när dessa används

Kvalitetsnivå
Cykelkorgen är i metall-trådnät och lackerad i färgen svart. Korgen har en god stabilitet och en hög kvalitet.Kvalitetsniveau
Cykelkurven er i metal trådnet og er lakeret i farven sort. Kurven har en god stabilitet og høj kvalitet.

Montering
Monteringsvägledning medföljer produkten.

Underhåll
Cykelkorgen kräver inte något särskilt underhåll men det är alltid bra att torka av den ibland, samt smörja bultar och gänga.

No reviews for this item.