Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410 35 01 88
Termomuggen från LifeVenture är här producerad i en fantastisk fin färg som heter tungsten. Om du köper denna mugg får du en trogen följeslagare i en otrolig kvalitet. Muggen är, med …
Läs mer
SEK 175,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 16
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

Termomuggen från LifeVenture är här producerad i en fantastisk fin färg som heter tungsten. Om du köper denna mugg får du en trogen följeslagare i en otrolig kvalitet. Muggen är, med sitt innehåll på 300 ml, perfekt till dig som pendlar eller är friluftsmänniska, studerande m.m. Du kommer märka att muggen, p.g.a. sin vakuumisolering, håller innehåller varmt eller kallt i upp till 4 timmar. Materialet är rostfritt stål och locket är ett droppfritt skruvlock, så du kan förvara den i ryggsäcken, skolväskan etc. utan att bekymra dig över läckage.

Specifikationer

  • Färg: Tungsten
  • Håller innehållet varmt i upp till 4 timmar
  • Kapacitet: 300 ml
  • Vikt: 262 gram
  • Mått: 164 x 70 x 70 mm
  • Material: Rostfritt stål

Underhåll
Termomuggen från LifeVenture tål inte diskmaskin utan ska diskas för hand.

Kvalitetsnivå
LifeVenture utvecklar sina produkter utifrån att de ska vara så lätta som möjligt, så det blir en förnöjelse att vara på äventyr i naturen eller runt om i världen. Produkterina är utvecklade av folk som själva är äventyrliga och därför vet vilka produkter man vill ha med i ryggsäcken, resväskan etc.

No reviews for this item.