Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
1 anmeldelser
Savona är tyska Jack Wolfskins fantastiska bud på en vardagsryggsäck till kvinnor. Ryggsäcken är tillverkad av det slittåliga ArmatechPlus-materialet, som Jack Wolfskin använder på…
Läs mer
Erbjudandet går ut 2019-10-27
Förr 539,00
SEK 469,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 16
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

Savona är tyska Jack Wolfskins fantastiska bud på en vardagsryggsäck till kvinnor. Ryggsäcken är tillverkad av det slittåliga ArmatechPlus-materialet, som Jack Wolfskin använder på många av deras bästa ryggsäckar. Den är designad till att sitta nära kroppen, vilket ökar din komfort samt ger dig en bättre balans även när ryggsäcken är fylld. Fram på ryggsäcken hittar du elastiska stroppar, där du bl.a. kan sätta fast regnkläder och det finns gott om fack till större och mindre saker. Jack Wolfskins smarta SnuggleUp bärsystem har här anpassats, så det passar bättre till kvinnokroppens anatomi. Du får därmed en hög grad komfort, bl.a. för att axelremmarnas rundning har förlängts så den nu går hela vägen runt. Du slipper därmed irriterande ändar.

Användning
Med Jack Wolfskins komfortabla Savona-ryggsäck får du en solid ryggsäck som är speciellt designad till kvinnor. Den kan användas til vardags eller till kortare utflykter. Ryggsäcken har gott om plats till t.ex. skolböcker, arbetspapper, matsäck eller ombyte med sin volym på 20 liter.

Specifikationer:

  • Färg: Blå - Ocean Wave
  • Material: Armatech Plus 600D 100% Polyester
  • Snuggle Up bärsystem
  • Organizer fack
  • Bärsystem anpassat till kvinnor
  • Volym: 20 liter
  • Storlek: 43 x 29 x 24 cm
  • Vikt: 560 g

Kvalitetsnivå
Jack Wolfskin har verkligen skapat en läcker ryggsäck till vardagen med Savona. Den är tillverkad av 600D ArmatechPlus polyester, som klarar det slitage du utsätter det för till vardags. Ryggsäcken har många fack till stora och mindre saker och Jack Wolfskins mycket komfortabla SnuggleUp bärsystem.


Underhåll
Denna ryggsäck får inte maskintvättas. Vi rekommenderar att du istället rengör den med en fuktig trasa, vid behov.

 

2019-01-29
Lige den rygsæk jeg havde ønsket mig og super hurtig levering👍👍👍