Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
Om du överasskas av regnet så är det viktigt att snabbt och enkelt kunna skydda din ryggsäck med ett säkert regnskydd, som förhindrar att innehållet blir genomsurt. Med detta Raincover fr&…
Läs mer
SEK 155,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 16
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

Om du överasskas av regnet så är det viktigt att snabbt och enkelt kunna skydda din ryggsäck med ett säkert regnskydd, som förhindrar att innehållet blir genomsurt. Med detta Raincover från Jack Wolfskin kan du skydda en ryggsäck som inte har inbyggt regnskydd eller förstärka skyddet på ryggsäckar som redan har det.

Användning
Jack Wolfskins Raincover regnskydd finns i flera storlekar. Detta regnskydd passar till en ryggsäck i storleken 14-20 liter. Regnskyddet är enkelt att ha med, eftersom det bara är 20x20x2 cm och endast väger 55g. Regnskyddet är snabbtorkande, UV-resistent och klarar vattenpelare på 4000 mm.

Specifikationer

  • Färg: Svart - Black
  • Material: 100% 75D Polyester
  • Passar till ryggsäckar från 14 till 20 liter
  • Packas ihop i integrerad ficka
  • Packade storlek: 20 x 20 x 2
  • Vikt: 55 g
  • Vattenpelare: 4000mm

Kvalitetsnivå
Jack Wolfskin har lagt mycket energi på att skapa en kvalitetsprodukt med detta regnskydd. Regnskyddet har vattenpelare som på tält, och en integrerad påse som det kan packas ihop i. En elastisk rem gör det enkelt att montera skyddet över din ryggsäck och det har naturligtvis reflextryck.

Underhåll
Detta regnskydd kräver inget särskilt underhåll. Om det blir nedstänkt av t.ex. lera så kan det enkelt rengöras med en våt trasa. Du bör inte maskintvätta regnskyddet, eftersom det kan skada den vattentäta behandlingen.

No reviews for this item.