Extra energi, reducering av muskeltrötthet och skador, upprätthållelse av vätskebalansen och frisk smak av björnbär samlad i ett litet paket som innehåller 100 kalorier. Allt detta får du med GU´s Energy Gel. Uppnå en bättre …
Läs mer
SEK 17,30
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alla varor
Gratis frakt från 599,- Gratis frakt*
vid 599 SEK
'

Extra energi, reducering av muskeltrötthet och skador, upprätthållelse av vätskebalansen och frisk smak av björnbär samlad i ett litet paket som innehåller 100 kalorier. Allt detta får du med GU´s Energy Gel. Uppnå en bättre och mer långvarig energi under träning och tävling, oavsett om du är professionell idrottare eller vanlig motionär. Effektiva kolhydrater tillsammans med aminosyror optimerar upptagning av energi och återuppbygger samt skyddar musklerna. Om du har problem med magen så är denna energi-gel något för dig, eftersom den är enkel att smälta.

Användning
GU Energy Gel passar alla motionärer och idrottare som vill ha ha en snabb och god väg till extra energi. Ta gelen 5 minuter innan träning eller tävling och igen efter 45 minuters träning, om du tränar under en längre tid. Vi rekommenderar att du dricket rikligt med vätska under träningen.

Specifikationer

  • Smak: Jet Blackberry (Björnbär)
  • Innnehåll: 32 gram
  • 100 kalorier per paket
  • Lättsmältlig
  • Upprätthåller vätskebalansen
  • Minskar trötthet i musklerna
  • Reducerar muskelskador
  • Glutenfri
  • Med koffein

Kvalitetsnivån
GU är en erkänd leverantör av energiprodukter, som med över 20 års erfarenhet fortfarande går ut från samma grundprinciper. GUs mål är att leverera energiprodukter som endast innehåller det kroppen behöver och inget annat. Innovation var det som startade GU och än idag så erbjuder GU fortfarande ett brett utbud av innovativa och testade produkter till idrottare över hela världen.

Näringsinnehåll

Näringsdeklaration
 

1 paket (32 g)

Kalorier 100 Kcal
Fett (0%)
Natrium 55 mg (2%)
Kalium 30 mg (1%)
Kolhydrater 22 g (7%)
Varav fibrer 0%
Varav socker 6 g
Protein 0 g
Kolesterol 0%
A vitamin 0%
C vitamin 0%
Kalcium 2%
Järn 0%
E vitamin 0%

Ingredienser: Maltodextrin, vatten, fruktos, naturliga smakämnen, leucin, valin, isoleucin, kaliumcitrat, natriumcitrat, calciumcarbonat, grönt te extrakt (koffein), gellan gum, havssalt, malinsyra, solrosfröolja, natriumbenzoat (konserveringsmedel), kaliumsorbat (konserveringsmedel)

EAN: 307694931055

Inga recensioner för denna produkt.