BÄST FÖRE: 10-2019 Vem älskar inte en god espresso det är ju ännu bättre om du dessutom kan få långvarig energi under din träning, samtidigt som du njuter av den läckra kaffesmaken av Espresso Love Energy Gel från GU. Denna …
Läs mer
SEK 17,30
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alla varor
Gratis frakt från 599,- Gratis frakt*
vid 599 SEK
'

BÄST FÖRE: 10-2019

Vem älskar inte en god espresso det är ju ännu bättre om du dessutom kan få långvarig energi under din träning, samtidigt som du njuter av den läckra kaffesmaken av Espresso Love Energy Gel från GU. Denna energi-gel används av professionella såväl som motionärer, som vill ha mindre trötthet i musklerna, muskelskador och en optimal vätskebalans. 1 paket Energy Gel innehåller 100 kalorier och bidrar till att optimera upptagningen av energi, tillsammans med de effektiva kolhydraterna maltodextrin och fruktos. En känslig mage och magbesvär är inget hinder, om du vill prova de hoda energi-gels från GU. Gelen är enkel att smälta, så alla kan använda den. De tre aminosyrorna leucin, valin och isoleucin återuppbygger och skyddar musklerna, medan innehållet av natrium upprätthåller vätskebalansen.

Användning
Oavsett om du är en professionell eller "vanlig" motionär s kan du använda GU Energy gel. Ät gelen 5 minuter innan träning eller tävling, och igen efter 45 minuters träning. Här får det en enkel och god väg till mer energi och mindre muskelsmärtor.

Specifikationer

  • Smak: Espresso Love (kaffe)
  • Innehåll: 32 gram
  • 100 kalorier per paket
  • Lätt att smälta
  • Upprätthåller vätskebalansen
  • Minskar trötthet i musklerna
  • Reducerar muskelskador
  • Glutenfri
  • Med koffein

Kvalitetsnivå
GU är en erkänd leverantör av energiprodukter, som med över 20 års erfarenhet fortfarande utgår från samma grundprinciper. GUs fokus är att leverera energiprodukter som endast innehåller det kroppen behöver och inget annat. Innovation var det som startade GU och än idag erbjuder GU fortfarande ett brett utbud av innovativa och testade produkter, till idrottare över hela världen.

Näringsinnehåll

Näringsdeklaration
 

1 paket(32 g)

Kalorier 100 Kcal
Fett (0%)
Natrium 60 mg (3%)
Kalium 40 mg (1%)
Kolhydrater 22 g (7%)
Varav fibrer 0%
Varav socker 7 g
Protein 0 g
Kolesterol 0%
A vitamin 0%
C vitamin 0%
Kalcium 2%
Järn 0%
E vitamin 0%

Ingredienser: Maltodextrin, vatten, fruktos, naturliga smakämnen, leucin, valin, isoleucin, kaliumcitrat, natriumcitrat, kalciumkarbonat, grönt te-extrakt (koffein), gellan gum, havssalt, citronsyra, malinsyra, solrosolja, natriumbenzoat (konserveringsmedel), kaliumsorbat (konserveringsmedel)

 

EAN: 307694931093

Inga recensioner för denna produkt.