PurePower Gel te-lemon är snabb energi som är användbar när du behöver en energiboost. Denna gel är lätt att ha med, lätt att öppna och inte minst lätt att inta. Den har en go…
Läs mer
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alla varor
Gratis frakt från 599,- Gratis frakt*
vid 599 SEK
'

PurePower Gel te-lemon är snabb energi som är användbar när du behöver en energiboost. Denna gel är lätt att ha med, lätt att öppna och inte minst lätt att inta. Den har en god smak av fräsch ice tea lemon. Gelen är tillverkad efter de bästa standarder inom sportnäring och utvecklad med maximal upptagning och prestanda i tankarna. Energiprodukterna blir kontinuerligt evaluerade genom ett samarbete med diverse ambassadörer, vilka alla är elitidrottare. För att vara säker på att smak, konsistens och effekt är optimal, använder PurePower enbart elitidrottare som testpersoner.

Användning
Denna PurePower te-lemon gel innehåller snabba och lättupptageliga kolhydrater, så med denna gel får du extra energi när du behöver. PurePower te-lemon används som supplement till den energidryck du bör inta för att inte riskera problem med vätskebalansen. PurePower te-lemon gel är lätt att inta, du öppnar lätt förpackningen genom att bita i flärpen. Gelen intas efter behov, och det beror på hur hårt din kropp arbetar.

Specifikationer

  • Innehåller: 40 gram/40 ml
  • Smak: Ice tea lemon
  • Upptas snabbt
  • Mängd: Intas efter behov
  • Kan användas: Innan, under och efter träning eller tävling

Kvalitetsnivå
PurePower är en dansk producent av sportnäring. Energy Gel te-lemon är därmed skapad för dig som vill prestera ditt yttersta. PurePower härrör från Toft Care, som i Danmark har varit en av de ledande verksamheterna i förhållande till klinisk näring till sundhetssektorn. PurePowerprodukterna utvecklas i samarbete med toppidrottare. PurePower tillverkas under noggranna kontroller av de danska myndigheterna och Energy gel har blivit godkänd av dessa myndigheter. För att optimera gelen blir den kontinuerligt testad. Toft Cares långa erfarenhet med tillverkning av produkter till klinisk näring ger dig de bästa energiprodukterna.

 

Näringsdeklaration
  Pr. 100 g
Energi (kJ/kcal) 1113kj / 262kcal
Protein (g) 0
Kolhydrat (g) 0 65,3
- Varav sockerarter (g)  23,2
Fett (g) 0
- varav mättade fettsyror (g) 0
Salt (g) 0,05

Ingredienser: Maltodextrin, Vatten, Fruktossirap, Grönt te extrakt (0,3%), Surhetsregulerande medel: citronsyra, Konserveringsmedel: (Natrium Benzoate, Kalium Sorbate, arom).

Kan innehåller spår av gluten och mjölk eller rester härav

Dosering: Efter behov. Gelen sväljes eventuellt med en munfull vätska.

Förvaring: Torrt och svalt.

Av hänsyn till livsmedelssäkerheten tar vi inte livsmedel retur.

EAN: 5701477952087

Inga recensioner för denna produkt.