1 recensioner
PurePower Energy Gel Cola är snabb energi, som är användbar när du behöver en energi-kick. Denna gel är lätt att ha med, lätt att öppna och inte minst lätt att få i sig.…
Läs mer
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alla varor
Gratis frakt från 599,- Gratis frakt*
vid 599 SEK
'

PurePower Energy Gel Cola är snabb energi, som är användbar när du behöver en energi-kick. Denna gel är lätt att ha med, lätt att öppna och inte minst lätt att få i sig. PurePower Energy Gel är sammansatt enligt bästa standard inom sportnäring och utvecklad med maxinal upptagning samt prestation i sikte. Energiprodukterna utvärderas löpande genom samarbete med en rad ambassadörer, som alla är topp-atleter. För att säkerställa att smaken, konsistensen och inte minst verkan är optimal använder PurePower endast elitidrottare till att testa deras produkter.

Användning
Denna PurePower Energy Gel innehåller snabba och lätt-upptagningsbara kolhydrater som ger dig extra energi när du behöver det. PurePower Energy Gel tas som supplement till den energidrink du ska dricka för att inte riskera proble med vätskebalansen. PurePower Energy Gel är lätt att få i sig och du öppnar den enkelt genom att bita i förpackningen. Konsistensen är lätt och med en god smak av Cola. Gelen tas efter behov och beroende på hur hårt du tränar.

Specifikationer

  • Innehåler: 40 gram/40 ml
  • Smak: Cola
  • Innehåll: Maltodextrin, vatten, fruktossirap
  • Konserveringsmedel: Kaliumsorbat, natriumbenzonat
  • Snabb upptagning
  • Mängd: Efter behov
  • Kan användas: Före och under träning eller tävling

Kvalitetsnivå
PurePower är en dansk producent av idrottsnäring med fokus på hög kvalitet. Energy Snack är därmed skapad till dig som vill prestera på max. PurePower kommer från Toft Care, som i Danmark har varit en av de ledande verksamheter när det gäller näring till hälsosektorn. PurePower-produkterna är utvecklade tillsammans med toppatleter och framställd under noggranna kontroller av de danska myndigheter. För att optimera produkterna testas de löpande. Toft Cares långa erfarenhet av framställning av näringsprodukter ger dig de bästa energiprodukterna.

Näringsdeklaration
  Per 100 g
Energi (kJ/kcal) 1086kj / 256kcal
Protein (g) 0 g
Kolhydrater (g) 0 64 g
- Varav sockerarter (g) 15 g
Fett (g) 0 g
- Varav mättade fettsyror (g) 0 g
Kostfibrer (g) 0 g
Natrium (mg) 0,1 g
Koffein (mg) 0 g
GMO Fri - Vegetarisk - Utan nötter

Ingredienser: Maltodextrin, Vatten, Druvsocker, Fruktjuice (15%), Arom: (Havssalt), Konserveringsmedel: (Natrium Benzonate, Kalium Sorbate).

Kan innehålla spår av gluten och mjölk.

Dosering: Efter behov. Gelen sväljs eventuellt med en munfull vätska.

Förvaring: Torrt och inte för varmt.

Med hänsyn till livsmedelssäkerheten tar vi inte livsmedel i retur.

EAN: 5701477951080

2015-03-09
De er heller ikke blevet prøvet endnu