Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
PurePowers populära Carbo Race energidryck finns nu även i en fräsch citronsmak. Denna energidryck med elektrolyter är speciellt framtagen  till dig, vars träningsförhållanden eller sp…
Läs mer
SEK 379,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 16
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

PurePowers populära Carbo Race energidryck finns nu även i en fräsch citronsmak. Denna energidryck med elektrolyter är speciellt framtagen  till dig, vars träningsförhållanden eller sportsgren får dig till att svettas mycket under träning. Förutom att ge dig de nödvändiga kolhydraterna som dina muskler behöver, ger denna energidryck dig nämligen också de viktiga elektrolyterna, som är nödvändiga för att kroppen ska kunna hålla vätskebalansen jämn.
Det betyder att du får de viktiga salter och mineraler som din kropp behöver för att bibehålla en sund vätskenivå. När du tränar så svettas du och även om du dricker vatten för att fylla på, så hjälper det inte om du inte också fyller på de salter som du svettas ut. Därför är elektrolyter så viktiga för att hålla en jämn vätskebalans. Tack vare PurePowers samarbete med elitidrottare blir Carbo Race Elektrolyt kontinuerligt evaluerad för att säkra dig att smaken, konsistensen och inte minst effekten är optimal.

Användning
När du dricker PurePower Carbo Race Elektrolyt är du säkrad att din kropp får den optimala mängden kolhydrater och elektrolyter. Genom att inta kolhydrater tillför du kroppen den näring dina muskler behöver. När du samtidigt kombinerar det med intag av elektrolyter, bibehåller du en jämn vätskebalans.

Du kan med fördel dricka Carbo Race Elektrolyt innan och under träning eller tävling. Mängden energidryck du ska inta och hur ofta, beror på vilken sport du dyrkar. MTB, BMX och handboll är t.ex explosiva sportsgrenar där PurePower Citrus kan användas både innan och under aktiviteten. Observera att den bara ska drickas ifall du tränar i mer än 45 minuter.

Vill du läsa mer om vätske- och energiintag innan, under och efter aktivitet, kan du läsa mycket mer här.

Specifikationer

  • Innehåller: 3 kg
  • Smak: Citrus
  • Energi: Maltodextrin, fruktos
  • Surhetsreglerande medel: citronsyra
  • Mineraler: natriumclorid, kaliumsalter av ortophosporsyra, magnesiumsalter av citronsyra.
  • Färgämne: beta caroten
  • Upptas snabbt
  • Blandningsförhållande: 60 gram pulver till 750 ml. vatten
  • Kan användas: Innan och under träning/tävling

Kvalitetsniveau
PurePower är en dansk producent av sportsnäring med hög kvalitet i fokus. Carbo Race är därmed utvecklad till dig som önskar att prestera till max. PurePower härrör från ToftCare som är en av de ledande verksamheterna i Danmark när det handlar om klinisk näring till sundhetssektorn. PurePowerprodukterna är tillverkade i samarbete med toppatleter. PurePower tillverkas under noggranna kontroller från de danska myndigheterna och Carbo Race är godkänd av dem. För att optimera produkten testas det kontinuerligt. Toft Cares långa erfarenhet med klinisk näring, ger dig de bästa energiprodukterna.

Näringsinnehåll

  Pr. 100 gram
Energi 1578 kj / 372 kcal
Fett 0 g
- varav mättade fettsyror 0 g
Kolhydrat 90 g
- varav sockerarter 61 g
Kostfibrer 0 g
Protein 0 g
Salt 1,39 g = 23%*
Magnesium 500 mg = 10,7%*
Natrium 560 mg

Av referensintag för en vuxen genomsnittsperson (8400 kJ/2000 kcal)

Ingredienser:
Maltodextrin 31%, fruktos 31%, isomaltolos 30%, magnesiumcitrat, surhetsreglerande medel: citronsyra E330, naturlig arom, natriumcitrat E331, natriumchlorid, antiklumpmedel: silicumdioxid E551, färgämne: riboflavin

Af referanceindtag for en voksen gennemsnitligperson (8400 kJ/2000 kcal)

Dosering: 60 gram upplöses i 750 ml vatten. Ett struket 50 ml mått innehåller ca. 25 gram Carbo Race Elektrolyt.

Förvaring: Svalt (max. 25º), torrt och inte i direkt solljus. Förvaras utom räckhåll för barn.

Av hänsyn till livsmedelssäkerheten tar vi inte livsmedel retur.

No reviews for this item.