Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
1 anmeldelser
PurePowers Carbo Race Elektrolyt är en läcker energidryck med en god apelsinsmak. Den är speciellt utvecklad till dig som tränar/tävlar under varma förhållanden eller dyrkar en sportsgren d…
Läs mer
SEK 19,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 16
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

PurePowers Carbo Race Elektrolyt är en läcker energidryck med en god apelsinsmak. Den är speciellt utvecklad till dig som tränar/tävlar under varma förhållanden eller dyrkar en sportsgren där du svettas mycket, som t.ex cykling, löpning, triathlon, rodd eller MTB. Förutom de kolhydrater som är musklernas bränsle, innehåller denna dryck även elektrolyter.
Elektrolyter är de näringssalter och minaraler som din kropp behöver för att kunna upprätthålla en naturlig vätskebalans. Under träning och tävling är det därför inte tillräckligt att bara inta vätska. Om din elektrolytnivå blir för låg riskerar du att få kramper och lägre energi. PurePowers Carbo Race Elektrolyt-dryck är tillverkad efter de högsta standarder inom sportsnäring så du får optimalt upptag och prestation. Produkten blir kontinuerligt evaluerad på smak, konsistens och effekt i samarbete med professionella idrottsutövare.

Användning
När du dricker PurePower Carbo Race Elektrolyt säkrar du dig att din kropp får den optimala mängden kolhydrater och elektrolyter. Genom att inta kolhydrater tillför du kroppen den näring dina muskler behöver. När du samtidigt kombinerar det med att inta elektrolyter, så håller du din vätskebalans jämn.
Du kan med fördel dricka Carbo Race Elektrolyt innan och under träning eller tävling. Mängden energidryck dy ska inta och hur ofta beror på vilken sport du dyrkar. MTB, BMX och handboll är t.ex explosiva sportsgrenar där du kan använda PurePower Carbo Race Elektrolyt både innan och under aktiviteten. Observera att energidrycken enbart ksa intas om du tränar i mer än 45 minuter.

Specifikationer

  • Innehåll: 50 gram
  • Smak: Apelsin
  • Energi: Maltodextrin, fruktos
  • Surhetsreglerande medel: citronsyra
  • Mineraler: natriumclorid, kaliumsalter av ortophosporsyra, magnesiumsalter av citronsyra.
  • Färgämne: beta caroten
  • Upptas snabbt
  • Blandningsförhållande: 60 gram pulver till 750 ml. vatten
  • Kan användas: Innan och under träning/tävling

Kvalitetsnivå
PurePower är en dansk producent av sportsnäring med hög kvalitet i fokus. Carbo Race Elektrolyt är därför framtagen till dig som önskar att prestera ditt yppersta. PurePower härrör från Toft Care, som har varit en av de ledande verksamheterna i Danmark när det handlar om klinisk näring till sundhetssektorn. PurePowerprodukterna är utvecklade i samarbete med elitidrottare och tillverkas under noggrann kontroll av danska myndigheter, vilka också har godkänt produkten. För att optimera produkten testas den löpande. Toft Cares långa erfarenhet med tillverkning av produkter till klinisk näring ger dig de bästa energiprodukterna.

Näringsinnehåll

  Pr. 100 gram Pr. liter færdig drik
Energi 1600 kj / 380 kcal 960 kj / 228
Fett 0 g 0 g
- varav mättade fettsyror 0 g 0 g
Kolhydrat 96 g 77 g
- varav sockerarter 34 g 27 g
Kostfibrer 0 g 0 g
Protein 0 g 0 g
Salt 1,5 g 1,2 g
Magnesium 45 mg ∗15% 36 mg ∗ 12%
Kalium 250 mg 200 mg

% av rekommenderat dagligt intag för vuxna och barn över 11 år.

Dosering: 50 gram löses upp i 600 ml vatten. Ett struket 50 ml doseringsmått innehåller ca. 25 gram Carbo Race Elektrolyt.

Förvaring: Svalt (max. 25º), torrt och inte i direkt solljus. Uppbevaras otillgängligt för barn.

Av hänsyn till livsmedelssäkerheten tar vi inte livsmedel retur.

 

2019-03-25